NYC Big Bold False Lash Mascara review

NYC New York Color heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht: false lash mascara. Het belooft maximale volume en een ultra lange lengte voor je wimpers. Vandaag gaan we de mascara reviewen.

20836936_749792825193462_4306640823836999680_n

Big Bold False Lash Mascara:
Stap nooit meer onopgemerkt een feestje binnen, dankzij de nieuwste NYC New York Color Big Bold False Lash Mascara. Creëer in één beweging een extreme
lengte en maximaal volume door de super black gepigmenteerde formule. Het
geheim van deze mascara is het innovatieve lash-maximizing borsteltje dat elke
wimper raakt, zowel boven als onder. Hierdoor worden de wimpers keurig
gescheiden en lijken je ogen extra groot. De unieke crème textuur zorgt voor het
smooth aanbrengen van de mascara. Het resultaat is een ultiem vals wimper effect,
waarmee je als een trendy it-girl vol in de spotlight staat!

 

download (1)

Verpakking:

De mascara zit in een roze flacon.

Prijs:

€4,49,-

kleur: 

zwart

Belofte: 

Megavolume en ultra lange lengte

Land: 

Engeland

 

ogen masc

Resultaat:

Als je denkt dat goedkope mascara’s geen kwaliteit kunnen leveren dan heb je het mis. Dat bewijst deze prachtige mascara. Hij maakt zijn belofte helemaal waar. Ik heb zelf kale wimpers maar door deze mascara merkte je er niets meer van. Ik zag een megavolume effect met deze mascara. Slechts na een keer aanbrengen zag je al vollere wimpers met veel volume.

20171126_173650

De mensen die me al wat langer volgen weten dat ik oogproblemen heb en dat ik hierdoor beperkt wordt met het dragen van bepaalde mascara’s ( lees hier waar ik het over heb). Eindelijk een budgetmascara waarvan ik geen branderige traanogen kreeg en ook nog eens ervoor zorgde dat ik megavolume kreeg. Het meest geweldige van alles was dat het je wimpers intens zwart maakt. Wat was ik blij met het eindresultaat. Ik heb mijn budgetmascara gevonden. Hij is ook erg leuk verpakt helemaal roze en hij ruikt zo lekker. Oh hij klontert niet wat heerlijk zeg. Het  is mijn favoriete budget mascara geworden.

Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Pssst gaan jullie deze ook kopen???

18 thoughts on “NYC Big Bold False Lash Mascara review

  1. Ik vind het ook altijd heel erg moeilijk om een mascara te zoeken en dan ook nog 1 die ook echt werkt. Ik heb er al veel in mijn lade liggen en moet maar eens nodig een opruiming houden. Ik ga eens voor deze mascara kijken

  2. Klinkt als een prima mascara. Nu moet ik eerlijk toegeven dat er zoveel mascara’s zijn dat ik door de bomen het bos niet zie. Ik moet het vaak in mijn handen hebben, met eigen ogen bekijken, testen. Maar zeker een fijne review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.