Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels review

Van Planeta organica kregen we 4 douchegels uit hun collectie toegestuurd. Vandaag gaan we deze douchegels reviewen. Lezen jullie mee?

douchegel

De 4 douchegels die we gaan reviewen zijn:
-organic fresh brasil & frozen mandarin (500ml)
-organic passion fruit & peppermint (500ml)
-organic coconut & vanilla banana (500ml)
-organic 7 green super good (500ml)

Vegan lijn:

Deze douchegels zijn 100% natuurlijk (vegan). Wat heerlijk daar zijn we dol op.
Het is super goed voor je lijf om vegan producten te gebruiken. Tenminste wij hebben er baat bij.

Organic fresh brasil & frozen mandarin:
De verpakking is prachtig de kleur van douchegel is oranje. Zodra je de verpakking pompt komt er een heerlijke mandarijngeur vrij die je neus binnen dringt. Deze ruikt naar mandarijn. Heerlijke geur. Wat voelt het prettig als je en beetje douchegel aanbrengt op je huid. Heerlijk douchen. Geen geprik, gebrand en jeukerig gevoel maar een fijn gevoel. Heerlijke lijn. Eindelijk ook douchegels die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Wat een fijne douchegel.

mandarin

Organic passion fruit & peppermint:
Deze douchegel heeft een rozeachtige kleur. Er zit naast pepermunt grapefruit in. Een heerlijke combinatie. Nooit eerder gezien bij andere douchegels. Deze ruikt ook heerlijk. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Wat een prachtige douchegel.
man

Organic coconut & vanilla banana:
Hier domineert de bananengeur erg. Ook heerlijk. Wij zijn bananenliefhebbers. Het was voor ons een pretje om met deze bananendouchegel te douchen. Heerlijke douchegel.

banana

Organic 7 green super good:

Deze douchegel is groen. Ook een heerlijke geur. Ook deze geur dringt je neus binnen. Hij maakte de huid erg zacht. Veel doucheplezier beleefd.

groen

Resultaat:

Wat een schattige verpakkingen. Heerlijke douchelijn. Wat een verrijking deze lijn. Eindelijk eentje voor de gevoelige huid als je verzekerd wil zijn van een goede en heerlijke doucheroutine dan kun je deze lijn niet missen. Zuinig in gebruik. Vegan, heerlijke geuren, natuurlijke producten. Een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Kruidvat. 

15 thoughts on “Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels review

  1. De verpakking van de producten doen mij meteen al denken dat het heerlijk zal ruiken, dat stralen ze uit. Ik vind een pompje ook altijd zo makkelijk. Ik ben dol op kokos dus zou gaan voor de organic coconut & vanilla banana, dus ik ga snel eens kijken.

  2. Ik kende dit merk nog niet maar de producten zien er wel heel erg goed uit. Ik denk dat de Organic passion fruit & peppermint mijn favoriet zou zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.