Recensie:  Real techniques flawless base set

Hoe breng je zo egaal mogelijk foundation aan op je gezicht? Wij doen dat met de real techniques foundation brush. Die we vandaag gaan reviewen. Lees gauw verder…

real-techniques-real-techniques-flawless-base-set (1).jpg

 

Voordat ik foundation met een brush aanbracht gebruikte ik mijn handen. Dat is niet zo lang geleden. Sinds vorig jaar draag ik foundation. Ik gebruikte altijd mijn vingers. Dat werd een kliederboel. Honderd keer waste ik mijn handen. Godzijdank bestaat deze real techniques foundation brush dat bespaart me heel wat handzeep.

Deze real techniques flawless base set bevat 4 kwasten bestaande uit: contour brush, detailer brush, buffing brush, square foundation brush.

 

real-techniques-real-techniques-flawless-base-set (2).jpg

Contour brush:

Zo deze brengt egaal mijn contourcrème aan.

Detailer brush:

Hiermee breng ik de concealer onder mijn ogen aan.

Square foundation brush:

Hij is bestemd voor liquid foundation, maar ik smeer alle soorten foundations hiermee. Van  Estee Lauder doube wear tot en met Lancome 24hour. Deze brush zorgt ervoor dat je foundation egaal wordt aangebracht.

Buffing brush:

Een vettig huid behoeft zeker compact poeders en of bronzing poeders.  Hiervoor is deze kwast zo handig.

real-techniques-real-techniques-flawless-base-set.jpg

Reinigingstips:
Hoe maak je deze kwasten schoon? Babyshampoo en met wat lauw water. Mocht je extreem veel grove foundation gebruiken dan kun je ook een kwastenreiniger gebruiken maar daaroverheen altijd met babyshampoo schoonmaken.

Wij zijn megafan van deze kwasten. Die blijven we natuurlijk ook vaak kopen. Mijn tante is make-up artist en ik heb haar een setje van deze kwasten aan haar cadeau gedaan. Ze was vol lof over deze kwasten. Allemaal prachtige bruiden hiermee opgemaakt. Ze was zo blij de bruiden ook. Als wij deze kwasten een cijfer mochten geven dan wordt dat een 10! De beste kwasten ooit gebruikt.

 

Verkrijgbaar bij Boozyshop. Shop via de onderstaande banner:


Met welke kwasten brengen jullie foundation aan?

 

 

Foto’s: Boozyshop

11 thoughts on “Recensie:  Real techniques flawless base set

  1. Wat een mooie set! Ik gebruik zelf de stippling brush van Real Techniques en af en toe een sponsje voor het aanbrengen van mijn foundation. De kwasten van RT zijn inderdaad zó fijn! x

  2. Wat een fijne tips! Zelf ben ik nog een leek op foundation gebied en gebruik ik ook vooral m’n handen! Deze kwasten ga ik zeker ook uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.