Review: Clarins multi active nuit normal to combination skin nachtverzorging

Clarins is een van mijn favoriete merken. Met name de verzorgingslijn van hun is erg goed. Ik koop vaak hun dag en nachtcreme. Vooral in de nacht is het belangrijk dat je huid erg goed hersteld. Vandaag ga ik de Clarins multi active nuit normal to combination skin nachtverzorging creme testen. Deze is ook geschikt voor mannen. Lezen jullie mee??

a

Deze blauwe wonderpot bevat echt de perfecte ingredienten voor een nachtcreme. Deze creme bevat biologische Californische klaproosextract, dat de huid beschermt tegen de zichtbare teken van slaapgebrek. Ook voorkomt en vermindert het zichtbare fijne lijntjes. Je huid voelt er ook comfortabeler door.

clarins

Oke ik moet bekennen ik ben een zeer slechte slaper, dit betekent dat dit effect heeft op mijn huid. Vaak is het zo erg dat je wallen ziet op mijn huid, en dan heb ik het over diepe wallen. Veder wordt mijn huid erg hard en rood. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Ook krijg ik automatisch meer acne. Hierdoor gaat mijn huid uitdrogen, dat terwijl ik een vettige huid heb. Als je een dag niet goed slaapt zie je dat meteen op je gezicht. Ik slaap al jaren zeer slecht, het wordt maar erger met de dag. Ik heb van alles gedaan om mijn slaapproblemen op te lossen helaas werkte niets.

clll

Toen dacht ik ik kan mijn slaapproblemen niet oplossen dan pak ik mijn huidproblemen aan. Deze creme van Clarins is een uitstekende creme. Hij zorgt voor hydratatie, maakt je huid zachter en comfortabeler. Of het tegen fijne lijntjes werkt weet ik helaas niet want dat heb ik niet.

nach

Deze creme bevat plantenextracten. Deze waren erg goed voor mijn huid. Ik ben zeer tevreden met deze nachtcreme. Ik heb er veel uitgeprobeerd van budget tot en met high end merken. Deze creme is tot nu toe een van mijn favoriete cremes. Ik merkte dat mijn rode plekken en acne zichtbaar vermindert zijn. Ook is mijn huid niet meer zo hard. Wat een geweldige nachtcreme. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Oh ja en ook voor mannen want in onze redactie hebben de mannen deze creme ook getest. Zij waren ook tevreden.

ss

Verkrijgbaar bijKen jij deze creme? Welke nachtcreme gebruiken jullie?

 

18 thoughts on “Review: Clarins multi active nuit normal to combination skin nachtverzorging

  1. Fijne review. Klinkt als een heel fijn product. Ik gebruik nu een crème van de BodyShop maar ik switch regelmatig van dag – en nachtcrème. Na een tijdje raakt mijn huid namelijk ‘gewend’ aan de crème en dan wordt de werking minder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.