Review: Dior forever skin glow foundation

Het is altijd lastig voor mij om een goede foundation te vinden. Ik weet niet of jullie dat ook hebben, met name in dit weer. Hooikoorts heeft helaas mijn huid een beetje verwoest. Ik na lang zoeken een juiste oplossing gevonden Dior forever skin glow foundation. Deze foundation ga ik reviewen. Lezen jullie mee?

forever

Over de foundation:

Deze foundation belooft een glanzende finish die 24 uur lang mooi blijft. Dit is een vloeibare foundation. Bevat een SPF 35 PA ++ (zonnebescherming).

Kleuren:

De foundation heeft 20 kleuren. 1N neutral is de lichtste kleur en 5N neutral is de donkerste kleur.

Test:

Met dit weer heb ik altijd problemen om de juiste foundation en de juiste kleur te vinden. Bij mij vliegt de foundation altijd van mijn gezicht af.  Ik heb zovaak settingsprays gebruikt of een primer onder mijn foundation, tot zoverre geen goed eindresultaat. Ik heb zoveel advies gehad met name een vochtinbrengende creme gebruiken, dit pakte verkeerd uit. Vervolgens moest ik een primer gebruiken, een coldspray gebruiken of een blotting papers gebruiken. Helaas bleek niets te werken. Ik poederde mijn foundation af maar na een uurtje gooide hij mijn foundation er weer af. Ik nam alle dagcrèmes van mij onder de loep om te bepalen of ik niet de verkeerde dagremes gebruikte. Na een tijdje kwam ik tot de conclusie dat het aan mijn foundation lag. Het werd toen tijd om een andere foundation te zoeken. Bijna geen een foundation bleek goed te zijn voor mijn huid totdat ik stuitte op de Dior forever skin glow foundation.

SPF 35

Deze foundation maakt zijn belofte helemaal waar. Inderdaad blijft hij 24 uur lang mooi zitten. Heb er zeker mee gesport en hij vloog er gelukkig niet vanaf. Ik was daar eigenlijk wel bang voor. Ik vind het erg handig dat deze foundation een SPF van 35 heeft, ik hoef dus niet apart nog mijn zonnebescherming onder mijn foundation te smeren. Met dit weer probeer ik me af en toe goed in te smeren, vooral omdat ik gevoelige huid en acne heb. Mensen met acne verbranden behoorlijk snel ook omdat ik een lichte huid heb. Dan voel je de hele dag een branderige gevoel op je gezicht ook niet zo fijn. Ook heb ik een keer meegemaakt dat mijn huid door het verbranden van de zon los ging laten. Toen heb ik het met veel moeite moeten herstellen. Wat niet zo makkelijk ging.

Medium dekking:

Deze foundation biedt een mediumdekking. Dat vind ik prima voor dagelijks gebruik, vooral met dit weer heb ik geen behoefte aan een full coverage. Anders voelt je huid zo plakkerig aan.  Als je wat meer dekking wil breng dan een paint stick lokaal aan op de puisten. Je kunt het beste een creamy paint stick nemen. Wij gebruiken die van stage line. Kryolan is ook een goede. De foundation zit erg egaal op mijn huid.

Eindresultaat:

Wat een geweldige foundation. Je ziet geen masker effect op je gezicht als je deze aan hebt gebracht. Hij oogt meer natuurlijk. Alsof je niets op hebt maar dan wel een mooie egale huid hebt. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Douglas.Psst kennen jullie deze foundation al?

 

Tot en met 7 juni kunnen jullie nog meedoen met een winactie waarbij we 10 van deze fijne foundations verloten klik hier om mee te doen.

15 thoughts on “Review: Dior forever skin glow foundation

  1. Zo ontzettend fijn als een foundation een SPF bevat! Ik vind het soms wel fijn om tijdens een zonnige dag toch een foundation te gebruiken, maar wanneer ik geen foundation met SPF gebruik, verbrand mijn gezicht altijd. Klinkt als een fijn product!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.