Review: Real techniques miracle complexion sponge

Make-up is iets waar ik de laatste tijd verslaafd aan ben geraakt. Zo heb ik wat nieuwe dingen geleerd. Ik ontdekte enige tijd geleden de Real techniques spons. Deze spons ga ik vandaag reviewen.

 

Real techniques spons:

Hij is wereldberoemd deze spons. Ik begrijp nu zeker wel waarom. Als je deze eenmaal koopt raak je echt verslaafd geen andere spons vind ik beter dan deze. Geloof me ik heb er echt al heel veel geprobeerd. Deze is lekker zacht, hij zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten en egaal blijft. De foundation ziet er dan erg professioneel uit op je gezicht. De spons zorgt ervoor dat je make-up langer op je gezicht blijft zitten. Geen vlekken, je hoeft niet meer je make-up bij te werken mits je de juiste producten gebruikt.

 

Latex vrij:

De mensen die me langer volgen weten dat ik een latex allergie heb en ik een zeer gevoelige huid heb. Latex zorgt er bij mij voor dat ik rode vlekken in mijn gezicht krijg. Voor degene die zich afvragen heeft ze dit meegemaakt? Jazeker. Nu ik oplettender ben heb ik het zelden meegemaakt. Deze miracle complexion spons is latex vrij. Super blij erom. Je moet deze spons om de drie maanden vervangen. Maar maak het wel ondertussen schoon.

Full coverage:

Als je de spons nat maakt krijg je een medium tot een lage dekking en als je hem droog gebruikt dan krijg je echt een volledige dekking. Dit is zeker aan te raden als je een evenement, shoot, date of een bruiloft hebt. Je kunt natuurlijk ook volledige dekking willen voor alledaags gebruik dit is echt persoonsgebonden. Ik heb de beste make-up looks kunnen maken met deze spons. Hij is multifunctioneel. Je kunt je concealer aanbrengen onder de oogleden met de bovenste kleine kant van de spons en de foundation vanuit de onderkant. Heerlijk ik hoef nu geen kleine sponsjes erbij te kopen voor mijn oogleden.

Conclusie:

Ik ben helemaal tevreden met deze spons. Het is de beste spons die ik ooit heb gebruikt. Geloof me ik heb zoveel sponzen gebruikt. Deze spons is goed voor alle make-up soorten zowel liquid als poeder. De prijs van 8 euro valt mee. Je krijgt echt waar voor je geld. Voor als je deze nog niet gebruikt haal hem gauw in huis hij is echt geweldig. Ik voeg hem toe aan mijn lijstje beste sponzen ooit gebruikt.

 

Verkrijgbaar bij Kruidvat

 

#samenwerking

 

 

2 thoughts on “Review: Real techniques miracle complexion sponge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.