Uoga Uoga foundation brush review

Uoga Uoga heeft een foundation brush toegevoegd aan zijn assortiment. Vandaag gaan we deze foundation brush reviewen. Lezen jullie mee?

panda

Brushes dilemma:

Wij hebben zoveel foundationkwasten uitgeprobeerd we zijn veel slechte maar ook een paar goede tegengekomen. Alleen goede foundation brushes zijn wel zeldzaam moeten we eerlijk bekennen. Een van deze goede is de Uoga Uoga foundation brush. Deze brush is gemaakt van synthetische haren.  Bij het kiezen van een foundation brush is het belangrijk dat de haartjes synthetisch materiaal bevatten. Gelieve gebruiken we geen echte haren, dan moeten we helemaal gaan uitzoeken of de dieren niet mishandeld zijn voordat we deze producten gaan gebruiken.

Tja dat is allemaal lastig om dat uit te zoeken. Met syntetische haren heb je vaak wel een probleem, de haren zijn lastig schoon te maken. Echte haren zijn vaker en beter schoon te maken. Je hoeft minder vaak te scrubben. Plus over het algemeen zijn de brushes met niet-syntetische haren goedkoper. Dus we begrijpen zeker wel dat mensen dan maar  liever voor de echte haren gaan. Deze foundation kwast van Uoga Uoga kun je gemakkelijk schoonmaken met een milde shampoo. Wij doen het met een babyshampoo. Je kunt het ook met reinigngsgel wassen ( van je gezicht) en hij is zo weer schoon. We laten het drogen voor een ventilator en hij droogt binnen 2 uur op. Je kunt he took in de lucht laten drogen, ook geen probleem.

brush

Uiterlijk:

De kwast is zwart aan de onderkant op de kwast kopt het in het wit UOGA UOGA de haartjes zijn deels bruin aan de onderkant en wit aan de bovenkant.  Hij is wel erg schattig.

Beloften:

 • Biologische foundation kwast.
 • Vegan make up.
 • biologische cosmetica.
 • 100% synthetische haren
 • Zachte haren
 • Goed te reinigen
 • Met de Uoga Uoga Foundation Brush breng je je foundation snel, makkelijk en egaal aan, voor een perfecte teint.
 • Deze foundation brush is gemaakt van synthetische haren. Synthetische haren voelen erg zacht aan op de huid, zijn bovendien goed weerbaar tegen bacteriën en heel makkelijk te reinigen.
 • VEGAN en dierproefvrij.

 

image

Resultaat:

Wij zijn zeker van mening dat dit een van de beste foundationkwasten is die er bestaat. We hebben vaak genoeg meegemaakt dat we kwasten hadden gekocht of gekregen die echt zo slecht waren dat je strepen op je gezicht zag toen je de foundation aanbracht. Verreweg van egale foundation. De Uoga Uoga foundationkwast zorgde ervoor dat de foundation erg gemakkelijk aangebracht kon worden zonder streep effect.

face    fac

Zijkant van het gezicht nadat foundation is aangebracht.

Ook merkten we dat de meeste kwasten ook de acne en rode plekken accentueren bij veel kwasten, waardoor je veel ook niet meer kunt gebruiken en we op de ouderwetse manier weer terug moeten op met de handen je foundation aanbrengen zodat je geen strepen meer ziet. Deze kwast zorgde voor een smooth efffect op mijn huid nadat ik de foundation had aangebracht. Ik had geen moeite tijdens het aanbrengen van de foundation. Ook jeukte, prikte mijn huid niet door deze kwast. Vaak genoeg meegemaakt met andere kwasten.

Het risico dat je loopt met een natural kwast is vaak dat je haartjes kunt verliezen tijdens het aanbrengen of dat je kwast niet meer meedraait vanwege de zware make-up die je draagt. Geen haarverlies te zien. Hij bleef netjes erop zitten.

Deze kwast heeft zelfs theater make-up overleefd. De paintstick die we samen met heavy make-up van 9 lagen droegen bleef goed zitten. Heerlijk zo een handige kwast. Hij maakt zijn belofte helemaal waar. De haartjes waren zacht. Mijn make-up bleef goed zitten en geen streepeffect. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Een kwast die mijn make-up overleefd doet het echt goed. 19,95 voor een kwast is vrij normaal vooral wat je ervoor terug krijgt vind ik helemaal geweldig. Dat zie je niet vaak bij andere merken. Wauw wat een fijne kwast. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Dit is een van de beste kwasten ooit gebruikt!

Verkrijgbaar bij Solobiomooi voor 19,95,-

 

#samenwerking lees disclaimer

23 thoughts on “Uoga Uoga foundation brush review

 1. Ik zie inderdaad dat het gladder wordt door deze kwast. Ik ga hem ook kopen, ik was zelf ook even bang dat mijn roodheid geaccentueerd zou worden.

 2. Als dit een van de beste foundationskwasten is die er bestaat dan moet ik hem heel gauw in huis gaan halen. Ik loop ook tegen hetzelfde probleem aan. Dat is vast en zeker opgelost na jullie advies.

 3. Ik gebruik die van Real Techniques maar na een tijdje vond ik ze slecht geworden. Toen gebruikte ik die van Revolution vond ze ook niet meer goed. Mac ook niet meer helaas. Ik zal deze kwast zeker uitproberen.

 4. Ik vind mijn vingers echt niet handig voor het aanbrengen vam foundation. Vroeger wist ik niet beter. Deze kwast zou ik graag willen uitproberen.

 5. Wat een positief review! Je zou er bijna de kwast door kopen. Ik zie dat er al veel dames zijn die de kwast hebben gekocht of gaan kopen. Daar zal het bedrijf erg blij mee zijn met de extra verkoop.

 6. Ik vind het wat prijzig maar aangezien het zo goed bevalt, is het natuurlijk wel de moeite waard. Beter 1 wat duurdere goede dan 10 goedkope slechte!

 7. Ik gebruik zelfden foundation. Soms camoufleer ik een plekje maar mijn huid moet ademen. Zeker in de zomer.
  Ik velen kwasten van Mac vooral. Ik ben wel benieuwd naar dit merk en hoe deze werkt en voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.