Mega boekenwinactie: Een Wereld Zonder Staten 20x (gesloten)

Wij mogen in samenwerking met Uitgeverij Aspekt 20 exemplaren van Een Wereld Zonder Staten van Dago Steenis verloten. Benieuwd hoe je kans kunt maken? Lees dan snel verder…

STeenis_WereldZonderStaten_cvr.jpg

 

 

Een stuk over het boek:

De mensheid leeft nog in de overgang van een dierlijk naar een humaan bestaan. Dit wordt gekenmerkt door onder meer zaken als oorlogen, geweldpleging en inhumaniteit. Geen wonder. Het hele aardoppervlak is tegenwoordig verdeeld over staten, gemeenschappen die eigen belangen nastreven. Het is dit statenstelsel dat een beletsel vormt voor een snelle en effectieve aanpak van de grote problemen, als blijvende vrede, veiligheid en bewoonbaarheid van de aarde. Dit zijn immers mondiale problemen. Het statenstelsel verdeelt de mensheid in vijandige eenheden en vormt de politieke barrière voor een oplossing ervan.

Er is maar één oplossing voor deze situatie en dat is een einde maken aan de soevereiniteit van de 193 staten. Ontneem hun het recht op een eigen politiek beleid, op het dwarszitten en bedreigen van andere landen, op het bezit van eigen strijdkrachten, op het plegen van inhumane daden. En wie moet ons dan besturen? Een wereldregering! Een regering die uitsluitend oog heeft voor de wereldproblemen. Want de oplossing daarvan gaat voor op plaatselijke problemen. Zonder een mondiale autoriteit staat de mensheid met lege handen.

ISBN: 9789463380201
Aantal pagina’s: 138
Verschijningsdatum: Augustus 2016
Prijs: €14.95

Actievoorwaarden:

– Om kans te maken op een exemplaar van het boek dien je onze  *instagrampagina te volgen

*Heb je geen instragram? Like dan onze fb pagina  via deze link 

– Like de facebookpagina van Uitgeverij Aspekt via deze link

Hoe maak je extra kans?:

-Share deze winactie openbaar op social media zoals: facebook, twitter, bloglovin, hebban, instagram, linkedin  (onderaan deze winactie staan voor de zekerheid alle social media accounts deze berichten worden daar ook automatisch geplaatst).

 

Reglement:

-Een exemplaar per persoon;

-Winnaars worden gemaild, vul een geldige e-mailadres op het reactieformulier(e-mailadres is niet openbaar te zien);

-de winnaars worden geselecteerd door middel van een loting. (Heb je extra stappen  doorlopen dan wordt je vaker meegenomen in de loting en maak je automatisch meer kans op een exemplaar van het boek)

– laat in een comment weten welke stappen je hebt doorlopen;

-over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;

-deze actie loopt tot en met  1 oktober 2016!

_________________________________________________________________

Graag willen wij Uitgeverij Aspekt bedanken!

 

panda-151587_960_720

Heel veel succes allemaal

_________________________________________________________________

Pssst social media kanalen op een rijtje:

Facebookpagina:  https://www.facebook.com/Virtual-Beauty-147775071915783/?fref=ts

Instagrampagina: https://www.instagram.com/beautyandbooksmagazine/

Twitterpagina’s: https://twitter.com/shenurmasters

https://twitter.com/beautynl

Bloglovin: https://www.bloglovin.com/people/sherry71-8029997

Facebook Uitgeverij Aspekt:  https://nl-nl.facebook.com/uitgeverijaspekt/

 

 

 

 

 

0 thoughts on “Mega boekenwinactie: Een Wereld Zonder Staten 20x (gesloten)

 1. Wauw zoveel boeken worden er verloot. Nou ik waag mijn kans zeker. Ik heb jullie facebookpagina een like gegeven en de uitgeverij een like gegeven. Instagram heb ik niet, volgens mij ook niet verplicht. Ik ben niet echt zo een social media queen dus helaas kan ik de extra stappen niet doorlopen.

 2. Je pakt het ditmaal erg groot uit. Deze winactie sla ik zeker niet over. Ik mis alleen even je instagrampost. Misschien komt dat nog. Ik heb daarom het vervangen op facebook share. Voor de rest voldaan aan alle voorwaarden.

 3. Jaa ik doe graag mee! Ik ben heel benieuwd naar dit boek, jullie recensie maakt me iniedergeval erg nieuwsgierig. Ik volg jullie via Facebook en Instagram.

 4. Lijkt me een boeiend boek. Graag doe ik mee. Een follow op instagram en like op beide Facebook pages. Ook heb ik je bloglovin geshared als extraatje

 5. Ik ben blij dat ik het ontdekt heb deze winactie. Een wereld zonder staten daar maak ik kans op. Hopelijk zal ik boffen. Ik heb me gehouden aan de actievoorwaarden en regelement

 6. Ik loot mee voor mijn dochter zij is gek op lezen. Dit zal ze geweldig vinden. Ik heb alleen kennis over facebook. Dus ik heb alle facebook likes gedaan en met sharen heb ik mijn zoon gevraagd om mij te helpen.

 7. De beschrijving van het boek is erg goed. Ik zou het boek willen lezen. Ik heb alleen deze maand te vele geld besteed aan mijn vakanties dus ik heb bijna niets meer over. Het zou ontzettend leuk zijn als ik het boek kon winnen. Ik had alles al geliked en gefollowed. Ik heb geshared op instagram.

 8. Superleuk! Dus ik doe mee, liked and shared via Facebook!

  -De mensheid leeft nog in de overgang van een dierlijk naar een humaan bestaan-. > wat een bijzondere intro, daar zou ik graag meer van gaan lezen, mn nieuwsgierigheid is gewekt.

 9. Een wereld zonder staten, regeringen zouden beter zijn. Dat is nou precies de reden dat ik mee doe. Alles via fb done. Instagram als extra.

 10. jaaa leuk 🙂 ik doe mee 🙂 volg op twitter (mybook1990) hier ook geretweet & op facebook beide pagina’s en ook gedeeld. xxx marion

 11. 20 boeken dat is best veel. Ik heb voor de winactie beide Facebook een likje gegeven. Mag je ook meedoen met de andere winactie erbij? Het zou gaat zijn om ook te Engelse versie te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.