Backjoy sitsmart rugsteun

BackJoy Sitsmart rugsteun helpt om actief en rechtop te zitten, zorgt voor comfort en haalt druk en spanning weg bij de wervelkolom en het bekken. De Backjoy rugsteun is speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een gewicht tussen 50 en 125 kilo. 

Het gepatenteerde kuip design werkt als een schommel, het corrigeert op een mechanische manier de zithouding. Hierdoor wordt lage rugpijn voorkomen en verminderd en worden de corespieren versterkt. Door het kantelen van het bekken naar voren komt de rug in een natuurlijke S-curve.

De geavanceerde core materialen zorgen ervoor dat de BackJoy Sitsmart waterafstotend en licht is, perfect voor dagelijks gebruik binnen en buitenshuis. Je kunt BackJoy overal waar je zit mee naartoe nemen, thuis, in de auto, op het werk en zelfs in het vliegtuig

Gemiddeld geven de klanten van Backjoy een 4,5 ster (van de 5) als waardering. De backjoy is een verbetering van hun leven. Eindelijk weer door kunnen werken zonder pijn. Heerlijk om op de Backjoy te zitten tijdens lange autoritten.

Kenmerken:
– Eenvoudige, effectieve rugpijn verlichting en preventie.
– Ondersteunt de natuurlijke S vorm van je rug.
– Geschikt voor alle stoelen dus ook bureaustoelen.
– Door open ontwerpt zorgt het voor luchtcirculatie.
– Makkelijk om mee te nemen.
– Waterdicht en slipbestendig.

Verkrijgbaar via Backjoy

8 gedachten over “Backjoy sitsmart rugsteun

  1. Hoi, zelf gebruik ik de backjoy ook omdat ik last van mijn rug heb als ik te lang zit. Nu met al dat thuiswerken heb ik een minder goede stoel dan op de zaak. Dus dan is zo’n zitje wel lekker!

  2. Dit lijkt me een handig hulpje om beter en ergonomischer te zitten/werken aan het bureau. Ik hang er vaak onderuit gezakt bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.