Bulbby gepersonaliseerde strandlaken review

Van Bulbby mocht ik mijn hammamdoek personaliseren. Vandaag ga ik hem reviewen. Lezen jullie mee?

hamamdoek

Hammamdoek

Deze hammamdoek is verkrijgbaar in drie kleuren: roze, grijs en blauw. Ik koos voor de kleur grijs. Ik heb heel zelden grijze producten het leek me wel ontzettend tof om zo een aparte kleur te hebben in huis. De afmeting van deze hammamdoek is 100×180. Ik ben zelf 1.65 cm lekker ontzettend ruime doek was dit. 100% katoenen hammamdoek is dit. Dat vind ik een super fijn stof. Hij is handgemaakt in Turkije. Bijzonder hoor. Ik ben wel gek op dit soort doeken. Er zijn meer dan 10 opdrukleuren. Te denken valt aan: fluo groen, fluo geel, bordeaux, zwart, rood en paars. Ik koos voor de kleur zwart. Grijs met zwart leek me heel fijn. Ik heb Sherry als opdruk gedaan. Nadat ik hem had gepersonaliseerd kon ik niet meer wachten tot hij op de redactie plofte. Binnen een paar dagen had ik hem in huis. Hij was super mooi verpakt. Ik kon niet wachten om hem open te scheuren toen het op de redactie plofte, extra enthousiasme. Uiteindelijk pakte ik hem uit en kon ik wel een gat in de lucht springen zo mooi was deze hammamdoek.

Noorwijkse strand

De dag dat hij binnenkwam was het erg warm. We besloten naar het strand te gaan en gelijk gebruik te maken van deze hammamdoek. Het was inmiddels bijna 30 graden. We pakten de auto en stormden naar het strand. Het was niet heel druk daar gelukkig. Toen kon ik genieten van mijn hammamdoek. Hij is lekker ruim, zit lekker dus ik kon genieten van het warme weer.

ooo

Heerlijk als je eventjes kan genieten van het warme weer met een mooie hammamdoek. Ik vond het super leuk dat het gepersonaliseerd is. Ik vind het erg leuk om mijn eigen naam op een product te zien staan. Het maakt het net iets extra bijzonder. De kleur was ook super leuk. Ik vind dat hij er nog mooier uitziet dan op de foto.

lll

Conclusie 

Wat een mooie hammamdoek. Werkelijk alles klopt gewoon aan deze doek, de lengte, breedte, comfortabelheid. Hij is lekker zacht. Heerlijk en fijn om op te zitten. Lekker genieten met een gepersonaliseerde item op het strand op een warme dag. Ik heb veel hammamdoeken gehad dit is een van de weinige hammamdoeken die ik erg mooi vind. Ik moest en zou ook echt met mijn handen over de stof wrijven. Super fijn, de stof laat niet los. Degene die me langer volgen weten dat ik een gevoelige huid/gezicht heb. Vaak moet ik uitkijken wat ik koop, met het type stof. Deze type stof 100% katooen was super goed en heel kwalitatief ook. Geen last van loslatingen gehad en geen problemen met vliegende stof in mijn ogen gehad, waar ik bij veel andere producten dat wel heb gehad. Verder vind ik €29,99 echt super goedkoop voor zo een mooie hammamdoek.

kkkk

 

Hij bleef ook na het wassen erg goed. De naam van mij werd niet gewist na het wassen. Vaak heb ik dat wel meegemaakt met andere items. Ik heb al jarenlange ervaring met wassen dus het ligt niet aan mijn waskwaliteiten, vaak is het zo dat sommige kwaliteit van stoffen opgemerkt worden na het wassen. Heb ik met veel ‘stoffen en kleding meegemaakt. Niet alleen ik maar ook andere mensen na het lezen van de recensies online. Gelukkig is deze super kwalitatief en alles bleef net zomooi voor het wassen. Ik vind dit een super leuke, mooi en originele hammamdoek. Ik ben helemaal blij. Ik zou zeggen beste lezers haal ook zo een leuke gepersonaliseerde hammamdoek in huis. Jullie zullen er ook verliefd op raken zoals ik.

unnamed (3)b

Over Bulbby

Bulbby is in 2004 als 1 van de eerste webshops op gebied van personalisatie in Nederland opgericht door 2 vrouwen die op zoek waren naar een leuk persoonlijk cadeautje voor hun kinderen. In die tijd bestond dat nog helemaal niet. Na een aantal jaren is Bulbby in 2008 overgenomen door de huidige directeur Ellen Schepers. Vanaf dat moment is Bulbby flink gaan groeien. In 2019 is Bulbby samengegaan met Simply ColorsCapitalmind heeft de ondernemingen hier mee geholpen. Ze hebben een super groot assortiment voor gepersonaliseerde items. Te denken valt aan: een snijplank op naam, een koffer op naam, een schort op naam, een tas op naam, kleding op naam enzovoort. Ze hebben super veel dingen in hun assortiment. Neem vooral een kijkje op hun site en je blijft er lang hangen vanwege alle moois dat ze hebben.

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen:

  

 

10 thoughts on “Bulbby gepersonaliseerde strandlaken review

  1. Mooi! Onze eerste hamam-doeken komen ook uit Turkije. We logeerden destijds vaak in een pension in Guzelcamli (bij Kusadasi) en in een klein winkeltje (ook zelfgemaakt alles) kochten we twee hamamdoeken. Later, toen Mila was geboren, wilden we voor haar ook een hamamdoek hebben en die kochten we – toen ze wat ouder was – bij Albert Heijn. Tja, dat was dus een heel ander verhaal. Niet te vergelijken. Dus als we ooit weer naar Turkije gaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.