Deborah Milano 24ore brow micropencil

Deborah Milano is een van mijn favoriete merken. Vandaag ga ik hun wenkbrauwpotlood 24ore brow micropencil reviewen. Lezen jullie mee?

24Ore Brow Micropencil 2 Light Brown

 Long lasting

heeft een langhoudende, zeer hoog gepigmenteerde formule die het vormen van de wenkbrauwen een koud kunstje maakt. Het ultrafijne precisie puntje van dit potlood (ø1.6 mm) vult en definieert de wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. Het borseltje aan het einde van het potlood kamt de wenkbrauwharen en geeft deze meer volume. Tevens blend het de kleurafgifte mooi met de natuurlijke haartjes. Verkrijgbaar in 4 kleuren. De kleuren zijn 01 blond, 02 licht bruin, donkerbruin en brunette.

IMG-2448 (1)

02 Licht bruin:

De kleur die ik heb getest is licht bruin. Je wenkbrauwen zijn vaak 3 tinten donkerder dan je eigen haarkleur. Die van mij verf ik altijd licht bruin. Mijn haren zijn officieel rood, maar ik verf ze altijd goud/bruin. Bij goud bruin haar staan lichtbruine wenkbrauwen het mooist. Als je haren en wenkbrauwen goed zitten dan heb je eigenlijk ook een make-up meer nodig voor je gezicht. Als je wenkbrauwen maar spreken. De kleur is licht bruin maar de bruin is niet te dominant. Het is een beetje donkerder dan taupe, de kleur die ik normaal gebruik om mijn wenkbrauwen te doen. Ik merkte wel dat de kleur 02 echt mooi is. Hij stond mooi. Ik kreeg ook veel complimenten van collega´s en vrienden. Wat ik handig vond aan deze wenkbrauwpotlood is dat het een borsteltje heeft, zo kan je je wenkbrauwen beter modelleren. Ik ben gek op wenkbrauwpotloden die een borsteltje hebben. Anders moet je een aparte kopen om je wenkbrauwen te vormen.

IMG-2385

Perfecte wenkies:

De wenkbrauwen zaten echt perfect. De kleur paste goed bij mijn wenkbrauwen. Door het borsteltje kon ik makkelijk een vorm maken. Ik vorm de wenkbrauwen als eerst dan ga ik met een potlood onder en boven de wenkbrauwen werken. Vervolgens ga ik met het borsteltje eroverheen zo verspreid je de kleur. Dan krijg je zulke wenkbrauwen:

unnamed (1)

Lekker dik en in vorm. Ik heb van nature hele dunne wenkbrauwen. Je ziet ook veel gaten erin. Ik ben blij dat deze potlood ervoor gezorgd heeft dat je geen gaten meer in mijn wenkbrauwen zag. Wat een fijne potlood. Ik had ook niets anders verwacht want Deborah Milano produceert altijd super fijne producten. Zo behoort deze wenkbrauwpotlood tot mijn favoriet. Hij is ook erg goedkoop voor slechts 10,15 euro heb je een potlood. Ik heb er maanden mee gedaan hij is nog steeds niet op. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Jullie zullen vast geen spijt krijgen als je deze wenkbrauwpotlood gaat kopen. Ik ben er verslaafd aan geraakt. Dit is persoonlijk een van de beste wenkbrauwpotloden ooit gebruikt!

IMG-2389

Klik op de banner om te bestellen: 

#samenwerking lees disclaimer

9 thoughts on “Deborah Milano 24ore brow micropencil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.