Draak des Vuurs Deel II van Owan Drake is nu beschikbaar

Daar hij dan. Het langverwachte vierde boek van Owan Drake. Draak des Vuurs deel II – Vuur en Woede van Owan Drake. 
Seipher (1)
Flaptekst:
Benedictus en Xavier besluiten niet langer te wachten en overvallen een Bloedravenhoofdkwartier. Een spannende race tegen de klok zal beginnen. Weten zij binnen vijf minuten te ontsnappen, of gaan ze samen met de reactor de lucht in?

In het verhaal van Wilder, speelt er een strijd tussen drie grootmachten af. Enerzijds is er het Kaniaanse Keizerrijk met hun geavanceerde luchtschepen en Magicyclops. Anderzijds is er Wilder met zijn leger van ondoden, maar ook Benedictus en zijn leger van Gekoppelden dragen een steentje bij aan deze epische geschiedenis.

In het verhaal van Mar gaan de martelingen verder. Zonder dat de Profeet van de Duisternis het weet komt hij in een goddeloos spel terecht dat misschien wel het leven van zijn zus zou kunnen kosten.

Ondertussen vergiftigen duistere Goden de Koppelingen, terwijl de Goden van het Licht bezig zijn met de verspreiding van de Antigua, het tegengif.

”In dit boek leef je niet in de duisternis, maar kruipt de duisternis in jou!” – Xanne Smid (Blogger)
Dit boek is vanaf vandaag te koop bij onder andere bol.com en Kobo. Klik hier om het te downloaden: https://www.bol.com/nl/p/de-zaden-der-hoop-boek-iii/9200000096834442/
Klik hier om de eerste recensie te lezen, van proeflezer Xanne Smid: https://xannesboeken.wordpress.com/2018/08/01/zaden-der-hoop-3-owan-drake/
Klik hier om de auteur te volgen op Hebban: https://www.hebban.nl/auteurs/owan-drake

18 gedachten over “Draak des Vuurs Deel II van Owan Drake is nu beschikbaar

  1. Nu kan ik niet meer om dit boek heen. Ik lees er al zoveel over dat ik gewoon dit boek nu meteen wil lezen. Ik las ergens dat eentje gratis was heb je deze link nog? Ik ben het krijg.

  2. Deel 1 is uit. Ik vond het boek leuk. Ik geef het 4 sterren. Ik kan geen recensie schrijven dus ik laat hier een reactie achter voor de auteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.