Hemdvoorhemd cadeauinspiratie tips

De feestdagen komen eraan en welke kleding is echt geschikt om als cadeau weg te geven. Dat vertellen we jullie in onze blog van vandaag. Lezen jullie mee??

 

Hemdvoorhemd:

Zij hebben echt leuke overhemden in de aanbieding. Eigenlijk is alles wel leuk op de site maar een overhemd doet altijd wonderen om weg te geven of te krijgen. Wij mochten een overhemd uitkiezen. Onze keuze viel op Tommy Hilfiger Core stretch Slim Fit overhemd, lichtblauw. Wat handig is van hemdvoorhem is dat ze een ruime keuze hebben in de maten. Ook voor grote maten, dat zie je niet bij veel webshops terug. Zo heeft de man met een maatje meer ook echt een ruime keuze op de site.

Tommy Hilfiger Core stretch Slim Fit overhemd:

Onze mannen (van de redactieleden) hebben diverse maten van een M Tot en met een XXL. Zoals jullie zullen begrijpen zijn de grote maten wat lastiger te verkrijgen. Bij hemdoorhemd is dat geen probleem. We hebbenboordmaat 43 genomen wat gelijk staat aan een XL. De overhemd valt normaal net niet strak aan de huid, tenzij je een hele grote buik hebt. De kleur is super mooi lichtblauw. Het past bij alle huidskleuren. De gemiddelde man draagt of een witte of een blauwe overhemd in Nederland. Dus dit is wel een gewilde kleur in de mannenoverhemdenlijn. De overhemd is super kwalitatief. Je krijgt waar voor je geld. Hij kost 99.95. Het is het helemaal waard. Jhij is strijkvriJ. Je hebt zeker geen kreukels na het wassen. He tmateriaal is van katoen en strech. Super handig want sommige mannen kunnen niet tegen alle kledinmaterialen. Katoen zit lekker luchtig en wat is nu leuker om strech dingen te dragen? Het zit ook nog eens comfortabel.

Comfortabel en kwalitatief:

De maat begint bij 38 (S)  en eindigt in 44 XXL. Heerlijk luchtige blouse is dit. Onze mannen dragen dikke winterjas dan hoef je eronder echt niet hele dikke kleding te dragen tenzij je geen goede weerstand hebt of het niet wil. Hier zijn we echt blij met deze prachtige overhemd. Zeker geschrikt om cadeau te doen op de feestdagen. Hemddvoorhemd heeft altijd kwalitatieve hemden. We hebben echt een verslaving gekregen voor hun webshop met al hun prachtige producten. Deze overhemd is zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Lees hier ook andere reviews en krijg meer cadeauinspiratie:

https://www.beautyandbooksmagazine.nl/fashion/review-hemdvoorhem-nl-overhemd/

https://www.beautyandbooksmagazine.nl/books-2/review-happy-chocolade-cadeauset-van-hemdvoorhem-nl/

#samenwerking.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.