Holiday korting De Zaden der Hoop

De feestdagen komen eraan, en daarom heeft Owan Drake deel 3 en 3.5 van zijn levenswerk De Zaden der Hoop, voor de feestdagen in prijs verlaagd. (Dit geldt alleen voor de ebooks).
Screenshot_20181101-181243 (2)

Deel 3 van 7.95 kun je nu tijdelijk voor slecht 4.95 kopen en 3.5 van 3.95 kun je nu voor slechts 1.95 kopen.
Deel 3 kun je hier kopen en 3.5 hier:
Wij zijn heel enthousiast over de korting, maar ook over het feit dat boek 1 tot en met 3 sindskort ook zijn toegevoegd aan het KOBO PLUS assortiment.
Over korting gesproken, deel 1.5 kost bij bol.com 1.95, maar je kunt deze bij theblacksheepindie voor slechts 0.99 cent aanschaffen hier.
En daarover gesproken, deel 1 is daar tot het eind van het jaar gratis. Leuk weetje. Als je dit gratis boek in je winkelwagentje legt, en je maakt daarbij een account aan en je meldt je aan voor de nieuwsbrief, krijg je het indie zomerboek met verhalen van onder andere Ursula Visser, Tjeerd Langstraat en nog veel meer indie-auteur er gratis bij. And that aint all, ook krijg je een kortingscoupon die je kunt gebruiken op een van je toekomstige aankopen, bijvoorbeeld de Zaden der Hoop II. 😉

8 gedachten over “Holiday korting De Zaden der Hoop

  1. Wat leuk Holiday korting. Ik ben dol op korting. Ik zal binnenkort de serie bestellen. Ik heb zoveel positieve reacties gelezen dat ik de boeken nu wel echt moet lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.