Kerstwinactie: Ken je me nog? 1x (gesloten)

Eerder kon je onze recensie lezen van het boek Ken je me nog?  Vandaag mogen we in samenwerking met Uitgeverij de Brouwerij- Brain Books  een exemplaar verloten van het boek. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Over het boek:

Willem Brouwer en zijn vrouw Tineke Brouwer-Zijlstra studeerden allebei geneeskunde aan de RU te Groningen waar ze elkaar ook leerden kennen. Ze trouwden en wisten niet dat hun leven een andere wending zou nemen na jarenlang een gelukkig huwelijk te hebben geleefd. Ze waren 52 jaar getrouwd. Gooi me niet weg was haar eerste zin toen ze aan de beginnende fase van haar ziekte zat. Dat deed hij zeker niet. Stukje bij beetje gaat ze achteruit. Ze kan bijna niets meer. Ze wordt verzorgd en krijgt thuishulp. Zelf plassen lukt niet. Incontinentiemateriaal is haar niet onbekend, zelf douchen lukt ook niet. Eigenlijk kan ze niets meer zonder hulp. Lees hier de hele recensie.

Winactie:

Wat wordt er verloot?

-1x Ken je me nog?

Hoe maak je kans?

-Mail ons je naam en adres o.v.v. winactie Ken je me nog? Onze e-mailadres: beautyandbooksmagazine(@)gmail.com ( Reageren op het commentformulier mag ook natuurlijk )

Optioneel:

-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liket op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan) en de Uitgeverij liket: klik hier.

 

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;
-Indien het verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.
-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!
-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.
-Deze winactie loopt tot en met 23 december 00:00 uur.

 

Heel veel succes iedereen.

 

#samenwerking

 

58 thoughts on “Kerstwinactie: Ken je me nog? 1x (gesloten)

  1. ik volg jullie op Insta.. FB.. en heb nu ook duim omhoog gezet bij Facebook uitgeverij.. Wil graag “Ken je me nog” winnen.. Realistisch beeld van wat de partners van menig ouder persoon te wachten staat.. Ben benieuwd

  2. Wat een hartverscheurend verhaal! Ondanks het heftige thema lees ik graag verder hoe het met Willem en Tineke verder gaat. Knap om zo’n eerlijk verhaal te delen met ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.