Mega birthday giveaway part 17

Ook mogen we vandaag twee leuke dingen van Flow Cosmetics verloten. Lees snel verder wat het is en hoe je kans maakt. 

UUSIflowlogo_100x

Wat wordt er verloot?

1x natuurlijke primer van Flow Cosmetics

Natuurlijke-primer-winnaar_jpg_720x

1x Cream berry foundation kleur naar keuze

natuurlijke-foundation-korento_720x

Hoe maak je kans?

  • Volg ons op Instagram*
  • volg Flow Cosmetics op Instagram
  • Reageer op dit commentformulier dat je meedoet en naar welk product je voorkeur uitgaat (op instagram volstaat ook een dm) of stuur een mailtje o.v.v. flow cosmetics naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

 

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Extra lootje voor degene die of ons tagt in hun story (openbaar) of je vrienden uitnodigt hier op dit blog om ons te volgen via de e-mail/Instagram/Facebook!

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaar geen bezwaar heeft om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaar pas genoemd bij naam.

Deze winactie loopt tot en met 3 april 2020. 

 

Heel veel succes iedereen.

 

Graag willen we Flow Cosmetics hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun prachtige pakket voor deze giveaway!
# Er zit een spamfilter op deze blog niet alle reacties zullen meteen zichtbaar zijn. Wij doen ons uiterste best om dagelijks te ontspammen, dit is helaas niet altijd mogelijk.

 

Samenwerking lees disclaimer.

13 thoughts on “Mega birthday giveaway part 17

  1. Ik loot heel graag mee voor de primer van Flow Cosmetics, heb de recensie/ review gelezen van het produkt en het lijkt me geweldig!

  2. Het zijn beide mooie producten. Ik ben het meest nieuwsgierig naar de Cream berry foundation. Ik zou het graag proberen.

  3. Huidverzorgende make-up dus door al de voordelen zoals 100% vegan en dierproefvrij en vrij van conserveermiddelen dat is een perfecte foundation, dus doe graag mee voor de Cream berry foundation. ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.