Mega giveaway part 13: Essie nagellak 2x

Omdat we een domeinnaam hebben gekocht al meer dan 2 jaar gelden mogen we in samenwerking met Essie 2x nagellaksetjes verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Wat wordt er verloot?

-1x  Essie nagellakset

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet (Een mailtje sturen o.v.v. winactie Essie mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com)
-Extra lootje voor degene die ons volgt op Instagram , liked op Facebook of abonneert op onze blog ( zijkant van deze blog of telefoonconfiguratie onderaan)

Reglement:

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;
-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.
-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaars geen bezwaar hebben om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaars pas genoemd bij naam.
-Uiteraard houden we rekening met uw privacy!
-Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de post. Wij bieden geen vervanging aan.
-Deze winactie loopt tot en met 14 december 2020.

#samenwerking

97 thoughts on “Mega giveaway part 13: Essie nagellak 2x

 1. Leuk.. ik loot mee en ga dan met mooie gelakte nagels de feestdagen in. Het zijn eigenlijk wel zomerse kleuren vind ik, maar dat mag de pret niet drukken.

 2. Heel graag doe ik mee! Mijn huisgenootje doet elke woensdag nagel lak dag met een vriendin 🙂 kan ik dit cadeau mooi aan hen geven!

  Volg op insta deed ik al 🙂

 3. Dolgraag! Als medewerker van de Kinder Intensive Care kan ik wel een boost gebruiken: even lekker ontspannen en mezelf verwennen met een leuk kleurtje nagellak 🙂

 4. Super leuk setje , ik maak graag kans.
  Mooi om af te wisselen met de feestdagen
  Verschillende dagen met verschillende kleurtjes lopen.

 5. Kleurtjes die me vrolijk maken die zijn zeer welkom in deze grijze periode.
  Ik loot graag mee voor deze leuke actie,ik ben dol op nagellak.

 6. Wat een geweldige actie. hier worden ik en mijn dochter wel heel blij van. ik waag graag een kansje.
  Verder volg / like ik via IG en FB en heb ik me ingeschreven voor de blog!

 7. Prachtig bedank cadeautje voor alle lekkere koekjes en cakes die mijn oudste kleindochter voor ons gebakken heeft tijdens(en nog) de coronatijd, omdat wij moeten thuisblijven, omdat we in de risicogroep zitten.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

 8. Ik doe graag mee! Van nagellak kan ik zelf nooit genoeg krijgen, maar het is ook een erg mooi cadeau voor de feestdagen voor mijn nichtje.

 9. Wauw, essie heeft prachtige nagellak. Leuk voor een middagje met mijn vriendinnen (3, meer mag natuurlijk niet vanwege corona), zodat we een leuke meidenmiddag kunnen hebben.

 10. Ja leuk!!! En essentie is ook een mooi en goed merk is mijn ervaring. Vaak goede kwastjes waardoor de nagellak goed is aan te brengen, zelfs als ik het met links doe ?
  Mooie kleuren, goed merk en goede kwaliteit, super kado!

 11. ik waag dolgraag een kans voor onze dochter die 28 december jarig. Door corona kunnen we niet haar verjaardag vieren. Wat zou het geweldig zijn als ze een extra cadeau kreeg via de post

 12. Wat super leuk! Daar doe ik graag aan mee! Deze pas geworden mama kan wel een nagellakje gebruiken, zodat ik er zelf ook tiptop uit zie tijdens de kerst en niet alleen ons kleine mannetje 😉

 13. Wat een gezellige kleuren! En de nagellak van Essie is altijd zo fijn. Ik loot graag mee en hoop prachtige nagels te hebben deze kerst!

 14. Ohh.
  Wat leuk !! Mijn dochter en ik zijn dol op fijne nagellakjes.
  Nu in Corona tijd kan ze niet uit, dus dan maar wat vaker met mams een beauty – avondje, compleet met gezichtssauna maskertje, cremepjes en onze nagels vergeten we natuurlijk ook niet.?
  Ik maak heel graag kans !

 15. Ik loot graag mee, kan ik mijn nagels een mooie kleur geven voor de feestdagen en bijt ik ook niet op mijn nagels met de mooie nagellak erop.

 16. En een kloddertje Essie hier…….. en een kloddertje Essie daarrrrrrrr 😉 we love it…. hier… thuis met 3 ladies in da house!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.