Megabirthday giveaway part 3: Fashion

Wie jarig is trakteert, redactielid Sherry is jarig in februari ter ere van haar verjaardag hebben we deze hele maand winacties. We hebben er veel en we verloten diverse dingen van boeken tot en met speelgoed. Let dus goed op. Deze hele maand is het feest. Zoals beloofd komt vandaag winactie deel 3 online. Vandaag mogen we een leuk fashion item verloten. Lezen snel verder hoe jullie kans maken en waarop….

Wat wordt er verloot?

Een Marvelis jersey body fit overhemd t.w.v. €59,95

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of mail je adresgegevens  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie hemdvoorhem

-Reglement:

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen, adres, maat en  telefoonnummer op te vragen (deze is voor het verzenden van het pakket track and trace. Het bedrijf en wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan bedrijven om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als het te verloten product uitverkocht is  voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan het bedrijf. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 18 maart 2022.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we hemdvoorhem.nl bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige overhemd voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand, straks komt nog een exclusieve giveaway en daarna nog de beautygiveaway die plaats ik later op de dag en de andere volgen van de week een maand lang. Houdt deze blog in de gaten. Er kunnen ook nieuwe boeken worden toegevoegd aan deze winactie, blijf deze blog in de gaten houden.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

Nog meer winacties: 

Megabirthday giveaway part 1 klik hier om mee te doen.

Megabirthday giveaway part 2 klik hier om mee te doen.

 

 

 

 

106 gedachten over “Megabirthday giveaway part 3: Fashion

 1. WoW…. voor mijn man die ineens een fashion victim is geworden 🙂 😀
  Dat vraagt om een prachtig nieuw overhemd die ik OOK prachtig vind ❤
  Wat een feest om te winnen dus ik waag een kansje 🍀

 2. Jammer deze gaat het niet worden omdat hij een grotere maat nodig heeft…dus veel geluk voor iedereen met winnen van dit mooie overhemd!

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Sherry.
  Hoop dat je een feestelijke dag hebt gehad.

  Bij deze waag ik een gokje voor mijn zoon die over 4 maanden voor het eerst vader wordt. Ook hij verdiend een cadeau en aandacht.

 4. Wat een feest Sherry, hartelijk gefeliciteerd, en wat een mooie geste om op zo’n prachtig overhemd te trakteren! Ik maak dolgraag kans voor Jelle mijn zoon, want een Marvelis jersey body fit overhemd is natuurlijk héél bijzonder, dan loopt hij op zijn werk niet alleen strak in het pak maar ook daaronder!

 5. Wat een prachtig donkerblauw overhemd.
  Echt de smaak van mijn man.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.
  Heb een mail gestuurd.

 6. Oh dit vind ik echt een leuke winactie. De ovrhemden die Hemd voor hem verkopen zijn heel fijn. Mijn man draagt ze graag. Voor hem doe ik dan ook graag een poging.

 7. Ik denk dat mijn vriend dit heeel goed staat! Haha! Hij is nog student en ik werk nu bijna een jaar. Hij heeft dus nooit geld om te shoppen haha, dus hij kan wel iets nieuws gebruiken om mij te veroveren hahaha

 8. Wauw seg, wat een groots verjaardagsfeest hier! Proficiat alvast!!!
  Ik maak graag kans op zo’n mooi hemd voor mijn lieve vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.