Megabirthday giveaway part 6ꓽ Het pinguïnpakketje 2x

Het verjaardagsfeestje gaat door. Vandaag mogen we in samenwerking met Uitgeverij Lemniscaat 2x het boek het pinguïnpakketje verloten van het boek geschreven door Victoria Cassanell. Lees snel verder hoe je kans maakt…

De boeken die worden verloot zijn:

2x Het pinguïnpakketje

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Het pinguïnpakketje met je adres en wie weet dat je de winnaar bent van een van deze boeken

 

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie de uitgeverij op Instagram volgt krijgt nog een extra lootje

Geef ook a.u.b. aan als je extra stappen hebt doorlopen zowel op het commentformulier, ook per e-mail mogelijk. 

-Reglement:

Een boek per persoon, jonger dan 16 vraag je ouders om toestemming om mee te doen aan deze winactie,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en eventueel adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 5 april 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Uitgeverij Lemniscaat hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram  en onze blog in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze hele maand niet alleen van boeken maar ook voor beauty, speelgoed en fashion. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

64 thoughts on “Megabirthday giveaway part 6ꓽ Het pinguïnpakketje 2x

 1. Ik doe graag mee. Ik denk dat mijn neefje dit een geweldig boek gaat vinden: hij is dol op dieren en op prentenboeken! 🙂 Ik zou het hem graag schenken!

 2. Ohhhh, ik smelt altijd van boekjes over ijsberen en pinguins en andere pooldieren 😍. Dit boekje zou ik heel graag willen voorlezen aan mijn kleinkinderen. Die komen vaak logeren, dus het verhaal wordt steeds weer herhaald, heerlijk!

 3. heel tof! Ik doe graag mee voor mn bonuskindje. Hoe mooi zou het zijn om samen een band op te bouwen door samen verhaaltjes te lezen! Ik heb ook de instagram pagina’s gevolgd; Tess.91p

 4. Oma doet graag mee voor haar eerste kleinzoon. Fijn voorlezen kun je nooit te vroeg mee beginnen en je krijgt nog eens een leuke band met je kleinkind.
  Ik volg Uitgevrij Lemniscaat op Instagram en facebook, doch die van Beautyandbooksmagazine kan ik enkel vinden als er achter By sherry staat, doch zie ik van alles leuks voorbij komen zoals een borrelplank en roosjes maar geen Pinguinpakket. Ach dat zal wel aan deze oma liggen.
  Al doende leert men.

 5. Zo schattig, ik ben dol op mooie kinderboeken. Januari is altijd een feestje met de Lemniscaat challenge. Ik volg beiden dus op Instagram.

 6. Super leuke prijs zeg! Mijn kids zijn momenteel helemaal gek van boeken en hun nieuwe boekenkast. Zou deze super leuk in passen.

 7. Ohhh wat een leuk boek! Ik volg jou en de uitgever op insta. Lijkt me fantastisch om samen met mijn meiden in te lezen/van te genieten!

 8. Mijn neefje is stapelgek op zijn pinquin knuffel & “Pin” gaat overal mee naartoe. Zijn vleugeltjes verslijten nog door zoveel liefde maar ook kaal is Pin een toppertje. Het lijkt me geweldig om hem te verrassen met dit ontzettend leuke boek!! Dus ik doe heel graag mee & volg jullie beiden op insta.

 9. Ik zou graag willen winnen, i dat mijn zoon van 3,5 jaar net een nieuwe boekenkast heeft gekregen, en elke dag lezen we een boekje

 10. graag zou ik dit boekje winnen. Ik ben gek op pinguins, ze lopen zo leuk. Zeker de keizerpinguins. pakket 6, graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.