Moschino Toy Boy review  

Een van de weinige mannengeuren met een berenflacon is terug. Ditmaal met het geurtje Toy Boy. We hebben het over Moschino. Dit merk staat bekend om haar schattige verpakkingen. We gaan vandaag deze geur reviewen. Lezen jullie mee?

HFnlJKvA

Verpakking:

Toy Boy zit in een prachtige en ultra cute zwart-zilveren verpakking. Ook de verpakking bevat een cute beertje net als de flacon.

mubYmePg

Flacon:

Moschino Toy boy heeft een schattige flacon, een zwarte beer. Op de flacon zien we in het zilver de n aam van het merk staan. Wat een mooie combinatie.  Hier op de redactie zijn we allemaal dol op beren (man vrouw volwassen of niet we zijn gek op beren). De flacon is echt prachtig vormgegven. Het lijkt ons erg moeilijk om zo een prachtige berenverpakking te maken. Hij is zo gedaitalleerd en super schattig. Wauw de verpakking is zo cute, dat je er maar naar blijft kijken. Nog nooit eerder  hebben we zo eens schattige parfumflacon gezien.

m

Hart en basisnoten:

Het hart van de geur bestaat uit bloemenakkoorden van magnolia en roos in combinatie met kruidnagel. De basisnoten zijn hout en musk. Wij zijn gek op musk en kruidnagel. De geuren die musk bevatten ruiken bijna altijd erg lekker.

De droomgeur van iedere man:

Zodra je een spuitje sprayt slaan de vonken meteen over. 13 ingredienten bevat deze heerlijke geur. O.a. Italiaanse bergamot, musk, groene peer, rode bessen, kruidnagel, ambermax. Een heerlijke combinatie voor een lekkere geur. Dit is echt een droomgeur voor iedere man.

mooo

Heerlijke geur:

De geur is heerlijk. Hij is niet te zoet en niet te sterk. De ingredienten zorgen voor een uitstekende geur. De geur is ook magisch. Een combinatie van citrus, fruit harsen en specerijen. Precies waar de man dol op is. Deze geur is ook getest door vrouwen ook zij zijn echt helemaal fan van deze geur.

bee

Jhona Burjack:
Jhona Burjack is het gezicht van de campagne. Echt een goede keuze. Hij past echt goed bij deze campagne.

Hartendief:

Een geur dat je hart berooft. Een uitstekend geurtje om het cadeau te doen of jezelf te verassen. Dit is een geur dat altijd lekker ruikt, bij iedere gelegenheid. Hij blijft de hele dag hangen. Dat slechts met een spuitje. Een van de beste geuren ooit!

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL 

klik op de banner om te bestellen#samenwerking zie disclaimer!

PSSSST wat vinden jullie van het geurtje? Zouden jullie het kopen?

 

23 thoughts on “Moschino Toy Boy review  

  1. Mooi in beeld gebracht die schattige beer. Mijn vriend is een berenliefhebber. Deze parfum gaat hij vast erg schattig en lekker vinden.

  2. ? wow wat een lekkere parfum. Heb hem nu in huis dankzij jullie review. Mijn vriend die vindt het ook lekker. We gebruiken het samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.