Pupa x Pascaud speeddate persevent

Afgelopen week waren we naar het event van Pupa Milano x Pascaud speeddate pers event Wij gingen erheen en vertellen jullie wat we op het event hebben gedaan. Lezen jullie mee?

Care Cosmetics:
Het event werd georganiseerd door Care Cosmetics. Care cosmetics is o.a. de vertegenwoordiger van de merken Artdeco, Pupa, Pascaud, Annemarie Borlind, Darphin enz.
We kwamen binnen in hartje centrum Super Lyan.
IMG-20191207-WA0007
Onder het genot van hapjes en drankjes kregen we 6 workshops. Bij iedere workshop werden de nieuwste lanceringen van de merken Pupa en Pascaud gepresenteerd. Wij begonnen bij workshop 2. Daar vertelden ze over de nieuwste Pupa blushes. Ook werden die aangebracht. Wat waren het mooie kleuren. De palletes hebben tinten, nummer 1 was de lichtste en 2, 3 de donkerste van de lijn.
20191206_145437.jpg
Vervolgens gingen we naar cursus 3 daar werden alle lipliners, lipglosses en sticks van Pupa gepresenteerd. Bij cursus 4 alle wenkbrauwen en mascara wauw wat was het gaaf om alle nieuwe lanceringen te zien.

Deze diashow vereist JavaScript.

Toen liet Giorgio Forgani, de mua (make-up artist) van Pupa ons zien hoe je je opmaakt met Pupa producten wow dat was gaaf. Hij liet alles zien van mascara zetten tot foundation smeren. Na deze cursus kregen we een leuk goodiebag met de nieuwste Pupa producten.
Snapchat-806963881.jpg
Bij workshop 5, 6 en 1 werd het high end merk Pascaud gepresenteerd. Pascaud een high end brand. Ik kende het niet voordat ik hierheen kwam. Het klinkt veel belovend. Na deze cursussen kregen we ook een goodiebag. Ook werden we nagetekend door twee uitstekende tekenaars Bierviltjestekenaars. Er werd een karikatuur van ons gemaakt. Altijd leuk om nagetekend te worden. Ik ben zelf ook een cartoonist. Leuk dat de rollen eens omgedraaid zijn. Dit is mijn karikatuur en de inhoud van de beide goodiebags:

Deze diashow vereist JavaScript.

IMG-20191207-WA0008
Toen werd het  tijd om weer lekker te eten. Wauw wat werden we verwend, gegrilde groenten, drankjes, brood, brie alles lag er. We hebben echt genoten vandaag. Kijk mee naar de video:
Pupa is mijn favoriet merk. Dit het merk dat nooit prikt. Ik heb een gevoelige huid, alleen Pupa is de enige mijn gevoelige huid aankan. Pascaud moet ik nog leren kennen. Het klinkt goed. Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met de lanceringen. Ik laat jullie als de producten verschenen zijn alle dingen zien en de reviews. Een aantal lanceringen zien jullie in de foto’s:

Deze diashow vereist JavaScript.

De kerstboom was al opgezet.
IMG-20191207-WA0009
Wat een topevent was dit. Op naar volgende week dan organiseren ze weer een leuke kerstcocktail. Spannend hoor. Wat een prachtige event. Helemaal verwend. Een van de beste events ever. Thank you Care cosmetics.
PSSST bezoeken jullie events? Kennen jullie Pupa en Pascaud?

14 thoughts on “Pupa x Pascaud speeddate persevent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.