Recensie: Muis is jarig + winactie 1x

Muis is jarig verscheen onlangs bij uitgeverij Leopold. Vandaag gaan we dit boekje reviewen. Ook mogen we een exemplaar weggeven aan een van onze lezers. Lees snel verder hoe ja kans maakt….

vdi9789025879129

 

30 jaar

Muis bestaat al 30 jaar groot kans dat jullie deze schattige muizenboekjes wel kennen uit jullie jeugd voor de dertigers onder ons. Ik zal de boeken uit mijn jeugd nooit meer vergeten. Vooral muis Maisy zal ik nooit meer vergeten. Deze schattige muizenboek had altijd mooie tekeningen. Ik tekende ze ook dan erg graag na.

Muis is jarig

In het boek Muis is jarig, nodig ze al haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal! Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.

unnamed

Super mooi boek

Het boek is super mooi. Het begint al bij de prachtige blauwe cover. Als je hem openslaat zie je al mooie plaatjes met een korte zin. Zo leert het kind spelenderwijs lezen. De kinderen op de redactie waren dol op dit boek. Het verhaal en de plaatjes werden erg gewaardeerd. Ze wilden het boekje steeds opnieuw lezen. Super schattige combinatie van dieren komen voor in het boek een kip, eekhoorn, krokodil en een panda. Cousins leert de kinderen ook met haar verhaal wat vriendschap betekent. Dit is een boek dat ieder kind wel erg leuk zal vinden. Het verhaal is super leuk, de tekeningen zijn super mooi. Zeker een aanrader voor iedereen. Wij willen uitgeverij Leopold hartelijk danken voor een recensie-exemplaar.

Overige gegevens van het boek:

Lucy Cousins | Muis is jarig | € 7,99 | ISBN 978 90 258 7912 9 | Kartonboek 2+ | Leopold

Hoe maak je kans?

 • Reageer op het commentformulier dat je meedoet ( mailen mag ook naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com v.v. winactie muis)

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar wordt gemaild.

Deze winactie loopt tot en met 1 mei 2020. 

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

 

Wisten julllie dat we een Instagrampagina hebben? Volg ons @beautyandbooksmagazinebysherry 

 

68 gedachten over “Recensie: Muis is jarig + winactie 1x

 1. Wat een enorme leuke actie is dit vandaag! Wat zullen de kinderen genieten wanneer we met dit heerlijke boek samen op de bank kunnen zitten om het te gaan bekijken en met muis op avontuur te kunnen gaan en voor te lezen!

 2. mijn kleinzoon wordt 19 april 1 jaar helaas door de corona kan dat niet echt gevierd worden, dit zou een mooi extra troost kadootje zijn, en oma wil er dan graag een review over schrijven.

 3. Wat een leuke actie, gráág loot ik mee, ben sinds 5 maanden oma van een kleindochter, zou hem gráág voor haar willen winnen, zodat ik kan voorlezen voor haar.

  1. Mijn zoontje wordt in juni 1 jaar. Dit boekje zou ik graag de weken voor zijn verjaardag aan hem voorlezen. Grote broer luistert ook graag mee.

 4. Geweldig wat super leuk cadeau zou dit zijn voor mijn kleinzoon, dit mooie boek van Muis. Hij zou hier ontzettend blij mee zijn, hoe klein hij nog is het is al een echte dierenvriend aan het worden. Ik doe er maar wat graag voor mee!

 5. Heel erg leuk! Wij kennen deze boekjes (niet deze specifieke) heel goed. Ook als dvd regelmatig bekeken. Mila is nu inmiddels 8 jaar, dus ze is wat te oud hiervoor en we doen niet mee met de mooie winactie. Maar heel leuk dat jullie erover hebben geschreven.

 6. Wat een leuke actie, ja ik doe graag mee voor ons zoontje. Hij is namelijk dol op boekjes en deze zou hij zeker erg leuk vinden. 🙂

 7. Ik doe heeel erg graag mee, wat zijn die Muis boekjes toch altijd leuk!! 🙂
  Ik hoop dat ik win! 🙂

  Succes allemaal!

 8. Ik ben fan van de boeken van Muis, dus ik doe dan ook graag mee voor mijn dochtertje Flore….. nu duimen maar 😉

  groetjes Fenny

 9. Ik zou het boekje van Muis graag winnen voor mijn dochtertje. Zij speelt bijna elke dag `jaardag´ met haar poppen en beestjes en is de hele dag `cadeautjes´ aan het in- en uitpakken. Het zou leuk zijn als er nu een ècht pakje voor haar bij zat!

 10. Wat een schattig boekje.
  Hier zou ik graag mijn jongste kleindochter blij mee maken.In deze bizarre tijd zou ik haar hier graag mee willen verrassen.
  Haar verjaardag kunnen we niet meevieren, omdat we in quarantaine zitten.
  Dat is heel jammer, maar dit boekje als cadeautje verzacht dit een beetje.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Veel sterkte en vooral gezondheid wens ik iedereen.

 11. Tot tien tellen is niet mama’s sterkste kant. En met een kleine die behoorlijk bijdehand. En vooral ook erg speels is. Dan is elke dag verplicht thuis een belevenis… Samen met plezier over Muis haar verjaardag lezen. Ja dat zou fantastisch wezen!! Bezig zijn met iets en flink genieten. Weg sippe gezichten van ons “zielepieten”. Vrolijkheid en gezelligheid in huize kakelbont. IK DOE MEE omdat ik Muis ook al zo grappig vond. En hoop dat straks mijn lieve kleine meis. Heel gelukkig gemaakt wordt met deze prachtige prijs.

 12. Ik doe graag mee om dit leuke boek van Muis te winnen. Ik kan hier dan uit voorlezen bij mijn voorleeskindjes en de kinderen die ik straks ga behandelen als logopedist kan ik ook mee laten lezen. Lezen is zo goed voor de taalontwikkeling en boekjes met dieren zijn daar zo goed voor, omdat de kinderen dol zijn op dieren. Zelf vind ik voorlezen ook erg leuk. ??

 13. Ik doe zeker mee aan deze leuke winactie. De kinderen van mijn klas zouden er heel blij mee zijn en ik natuurlijk ook 😀

 14. Alle boekjes in huis zijn al meerdere malen aan bod geweest. Jammer voor mijn twee meiden die ik graag iets nieuws voorlees. Het verhaal van Muis die jarig is klinkt perfect. Mijn jongste is 12 mei jarig, dus dat zou de voorpret al flink vergroten. Vreemd dat familie en vriendjes niet zullen komen dit jaar. Ik doe graag mee, dan is het nu al feest.

 15. Ik denk dat ons zoontje van 3 dit een erg leuk boekje vindt. Ze lezen ook regelmatig de boekjes van muis op het kdv.

 16. Ik zou dit boekje graag winnen voor op mijn groep. Er zijn veel kindjes die hun verjaardag niet hebben kunnen vieren omdat de kinderopvang de afgelopen weken dicht is geweest. Veel kindjes moeten weer wennen en samen lezen is een goede manier om in contact te komen! Zo ook om hun verjaardag te vieren! Dan maken we er op deze manier toch nog een feestje van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.