Recensie: Uoga Uoga blush and contour kwast

Uoga Uoga heeft ook make-Up kwasten. Eerder konden jullie make-up reviews lezen van Uoga Uoga mascara. Nu waren we ook benieuwd naar de uoga uoga blush and contour kwast. Deze kwast gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

 

Verpakking:

De kwast zit in een witte stevige en mooie verpakking.

Flacon:

De kwast zelf is zwart en grijs. De haartjes zijn stevig en veganistisch.

Onze mening:

Wij gebruiken vaak poederachtige producten aan op de huid omdat de meeste redactieleden een vettige huid hebben. Wij ontwijken dan liquid blushes. Heel af en toe kan het wel voorkomen dat we dat doen maar goed dat is echt zelden. Een goede blush kwast is echt onmisbaar. Wij hebben veel blush kwasten gehad sommigen waren gewoon niet goed, smeerden niet goed uit of je zag teveel blush op de wangen. Ook liepen we tegen een ander probleem aan: de haartjes waren van dieren. Wij zijn dierenliefhebbers, we hebben geen zin om uit te zoeken of er aan dierenleed wordt gedaan of niet, ook is het niet makkelijk achter te halen, we krijgen niet altijd een kijkje achter de keuken. Ons probleem wordt opgelost door veganproducten of syntetische haar producten te ggebruiken. Dat is nu precies het kwast van Uoga Uoga het bevat synthetische haren. De blush is super handig. Hij smeert goed uit. Het resultaat is verbluffend. De blush wordt echt mooi en egaal aangebracht. Een van de beste kwasten ever. De haartjes laten niet los. Dat zien we bij veel andere blush kwasten wel. Het is makkelijk af te wassen met een babyshampoo.

De blushkwast is echt super zacht voor de huid. Ook de gevoelige huid. Wij hebben een gevoelige huid, sommige kwasten kunnen een allergische reactie veroorzaken of ze nu syntetische haren of niet synthtitsche haren hebben dat maakt niets uit. Deze blushkwast was echt geschikt voor de gevoelige huid. De make-up was makkelijk uit te smeren op de huid. Wij contouren heel weinig want dat komt soms onnatuurlijk over voor een dagelijkse look. Alleen op feesten doen we het. Iedereen moet het zelf weten of ze dat willen of niet geen probleem. Wij gaan meestal iets naturel te werk als we geen feest, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid hebben. Ook contouren ging makkelijk. Wij doen het op de voorhoofd en onder de wangen, niet erop want soms accentueert dat de acne. Het borsteltje was ook heel erg geschikt voor contouren. Wat een fijne borstel is dit.

Verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl

Lees nog meer reviews over de producten van solobiomooi:
Boho vegan brush for fluid foundation lees je hier.
Douchefoam van joik lees je hier.

#samenwerking

One thought on “Recensie: Uoga Uoga blush and contour kwast

  1. Heel eerlijk heb ik niet bijzonder veel ervaring met make-up kwasten. De eerste die ik heb gekocht was destijds voor mijn trouwen in 2003. Samen met een MUA ging ik de stad (Amsterdam) in en dus werd het een vrij prijzige kwast. Eentje specifiek voor een blusher. Ik heb hem nu nog trouwens, dus wel kwaliteit. Maar echt geen idee wat voor haartjes het zijn. Ik weet alleen dat ie heel goed zijn werk deed en doet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.