Review gepersonaliseerde kussen fotophout.nl

Beste lezers,

Het was altijd al een droom van me geweest om een foto op een kussen af te drukken. Verder staat het een foto afdrukken op hout ook erg hoog op mijn wishlisht. Na wat Googlen trof ik een hele coole website fotoophout.nl, die diverse mogelijkheden had. Ik mocht iets personaliseren van ze. Er was zoveel leuks op de site. Ik koos voor Foto op kussen af te drukken. Deze kussen ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

foto-op-kussen-nieuw_1

Panda en haaienfan:

Het was eerst een beetje lastig om iets uit te kiezen, er waren gewoon teveel coole dingen op de site. Wat moest ik nu kiezen. Uiteindelijk besloot ik toch om een leuke foto op een kussen te laten afdrukken. Maar nu was nog steeds de vraag wat ik moest kiezen. Mijn eigen foto op een kussen heb ik liever niet. Dat is niet mijn stijl. Ik ben gek op anime en dieren. Dus uiteindelijk besloot ik omdat ik een grote fan van haaien en panda´s ben te kiezen tussen een van de twee foto´s. Ik besloot om een foto van een panda te laten plaatsen op een kussen. Ik wilde altijd al een grote kussen hebben met een panda. De keuze werd gemaakt. Toen besloot ik op zoek te gaan naar een rechtenvrije pandafoto in een rechtenvrije databank. Ik besloot om deze foto te kiezen voor de kussen:

panda

Gemakkelijk te personaliseren:

Het is best eenvoudig om een kussen te werken. Je dient hem eerst te personaliseren via deze link. Je kiest dan uit diverse mogelijkheden. De foto uploaden op hoge resolutie gebeurt als eerst, dan  kies je de stof. Ik houd van katoen, dan heb je polyester, satijn, lodi en polyester. Ik koos voor katoen. Ik ben gek op katoen. Ik koos met een vulling. Je kunt ook een losse hoes bestellen. Maar het leek me gaver om een vulling te hebben. Dan heb je een kussen. Dan kies je de formaten. Er zijn diverse formaten de kleinste is 40×40 cm en de grootste 60×40 cm. Ik besloot om voor het grootste formaat te gaan. Ik vind de prijs erg meevallen. Ik heb laatst een gewone kussen gekocht en hij kostte 50 euro, maar die kussen was gewoon eenvoudig wit en saai. Ik vind de prijs zeker meevallen met zo een prachtige opdruk weet ik zeker dat de meeste lezers zeker 49,95 over hebben om een leuke kussen te personaliseren voor die prijs. Ik vind hem erg goedkoop.

p

Kussen issues met nekpijn:

Degene die me langer kennen weten dat ik al een tijdje opzoek was naar een goede kussen. Ik heb er best veel gekocht en of gekregen. Helaas waren de meeste niet zo goed. Ik kreeg er namelijk nekpijn van. Of de kussen was veel te hoog of juist ernstig plat. Weer anderen waren veel te hard. Ik snapte het niet echt. Kan niemand een goede kussen maken? Een goede kussen is erg belangrijk, anders val je niet in slaap. Zelfs medische kussens zijn over het algemeen veel te hard en juist nekpijn veroorzakend. Nu hoopte ik dat deze kussen zacht zou zijn en niet te hard.

Resultaat:

Nu was het lekker afwachten op deze kussen totdat hij op de redactie plofte. Hij plofte al heel gauw op de redactie. Ik kreeg een hele grote doos. Wow wat een megadoos. Wow en toen ik hem uitpakte was ik meteen verliefd wat was hij mooi.

 

Na het aanraken van de kussen zag ik al meteen dat hij lekker zacht was. Ik ging er meteen op liggen. Kijken of het goed was voor mij nek. Ja hoor hij was lekker geschikt voor mijn nek. Niet hard, maar ook weer niet veel te zacht precies zoals ik het wilde hebben. Ook heb ik er meteen diezelfde nacht mee geslapen. Het was een prachtige zachte kussen. Geen nekpijn meer. Wat een heerlijke kussen zeg. De vormgeving van de kussen was zo top. Het was nog mooier dan ik het verwacht had. Dit is de leukste kussen die ik ooit heb gehad. Naast het feit dat je erop kunt liggen kun je er ook makkelijk op leunen.

IMG_3477

Lekker een multifunctionele kussen. Ik blijf er iedere dag naar staren, zo mooi vind ik hem. Oh en hij past ook goed bij mijn pandathema in huis. Bijna mijn hele kamer zit vol met pandaspullen. Nu ontbrak alleen deze kussen nog. De kussen is zeer prachtig. Ik vind de service en de kwaliteit van de kussen erg goed. Ik zou zeker nog een keertje een leuke kussen willen ontwerpen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zouden jullie ook een kussen laten personaliseren? Wat vinden jullie van deze kussen?

 

 

10 thoughts on “Review gepersonaliseerde kussen fotophout.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.