Review: Het verhaal van Pieter Konijn + babyslofjes

Bij Uitgeverij Poegsma verscheen het verhaal van Pieter Konijn met babyslofjes (kraamcadeau-uitvoering). Vandaag gaan we dit boek reviewen. Lezen jullie mee?

46a5f146d49e68d6e26085187a88eb16_cache_ (1)

Het verhaal van Pieter Konijn bevat een klein schattige boekje en schattige babysloffen. Hier op de redactie werden we verblijd met een meisje en een jongen.  Jullie kennen Pieter Konijn vast wel. Het schattige konijntje van t.v.

 

pieter-konijn

 

Het boek was erg leuk. Zeker geschikt als een kraamcadeau. Zeer geschikt als voorleesboek. Dit boek is geschikt van 0-3 jaar. Op de redactie hebben we ook 2 en 3-jarigen kinderen. Ze vonden dit boekje erg leuk toen er aan ze werd voorgelezen. Ook vonden ze de illustraties erg mooi. Wij zijn zelf ook een grote fan van Pieter Konijn ook al behoren we niet meer tot de leeftijdscategorie. Stiekem is iedereen een grote fan van hem.

o

De grijze sloffen die erin zaten waren zo schattig. Het kindje hier op de redactie kreeg meteen de sloffen aan. Ze pasten. Ze heeft ze tot nu toe nog. Ze is nu 4 maanden. Ze passen nog.

kkk

Ik ben het er zeker mee eens dat dit de leukste kraamcadeau ooit is. Houd degene die je wil verrassen van lezen en sloffen dan is dit het ultieme cadeau. Wij zijn erg blij dat we schattige kraamcadeau mochten testen. Wauw het schattigste boek en slofjes ooit. Uitgeverij Ploegsma heeft echt het schattigste boek ooit uitgegeven. Wij zijn erg benieuwd naar nog meer titels van Pieter Konijn.

 

B9C0CD40-E35B-4CD2-B203-8D48D84ED870

Overige gegevens:

Nederlands

Druk: 1

ISBN: 9789021677811

Verschijningsdatum: januari 2018

Uitvoering: Hardcover

Aantal pagina’s: 72 pagina’s

Zijn ze (het boek en de sloffen) niet schattig?

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Review: Het verhaal van Pieter Konijn + babyslofjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.