Review: Kaneelbladolie van youmadu

Youmadu heeft diverse essentiele olieën in haar assortiment. Vandaag gaan we kaneelbladolie reviewen. Lezen jullie mee??

Flacon:

De olie zit in een flacon met een witte sticker in het midden staat de naam van het bedrijf Youmadu en Kaneelbladolie 100 % natuurlijk.

Inhoud:

30 ml.

Oudheid:

Kaneelblad olie dien je te mixen met aan andere olie om deze te gebruiken als massageolie. Hij is veel te puur anders. Volgens de oudheid is kaneelbladolie erg goed voor gewricht- en kniepijn. Nou wij kunnen jullie zeker vertellen dat het echt waar is. Een redactielid haar knieschijf is uit de kom geschoten geweest en het herstel is echt langzaam gegaan. De pijn in gewrichten is gebleven. Helaas moet ze meerdere keren per week  naar fysio om het lost te maken. Het is een dure grap. Nu hebben we de fysio kaneelblad olie gegeven en te mixen met jojobaolie ze heeft haar daarmee losgemaakt. Nou het ontspande de spieren. De spieren werden minder stijf en dit resulteerde in minder pijn.

Warme bad:

Een redactielid heeft het in haar bad gedaan en gemixt met wat andere oliën. Heerlijk vond ze dat. Ze heeft reuma en heeft echt genoten van het bad. Haar spieren waren echt ontspannen. Ze had ook minder pijn. Voor reumatische pijnen is deze olie echt zeker geschikt. Verder kan het ook tegen andere botpijnen en gewrichtspijnen gebruikt worden. We hebben hier op de reactie ook een schildklierpatiënt. Dit soort mensen hebben naast last van hun keel, kaak ook last van gewrichts- en botpijnen. Zij heeft het voor twee dingen gebruikt kaakpijn ten gevolge van oorsuizen en nek en schouderpijn. Daar heeft ze een massage voor gehad van haar partner. Ze merkte dat haar nek- en schouderpijn minder werd. Ook merkte ze dat haar oorsuizen minder werden. Twee redactieleden hebben chemo gehad. Na deze chemo’s waren ze erg uitgeput en deden hun botten erg veel pijn. Ook hebben zij ook baat gehad bij deze oliën door massages.

Conclusie:

Wat een geweldige olie was dit. De redactieleden zijn heel erg tevreden over deze essentiële oliën. Onze voor-voor-voor ouders hebben zeker gelijk kaneelbladolie was zeker geschikt voor bot- en andere pijnen. We hebben er zeker baat bij gehad. Iedereen is vol lof over deze olie. Van ons krijgt deze olie echt een beste olie ever award van Beauty & Books Magazine. Hij is super geweldig. Ben je nog opzoek naar een origineel kerstcadeau denk dan zeker aan deze olie! Wij zijn echt super tevreden met deze olie.

Verkrijgbaar bij Youmadu 10 ml voor 7,95 of 30 ml voor €19,95.

#samenwerking

2 gedachten over “Review: Kaneelbladolie van youmadu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.