Schone Slaapsters winactie (GESLOTEN)

Wow de redactie heeft goed nieuws voor Stephen King fans. Zijn nieuwste boek Schone Slaapsters is vandaag verschenen bij Overamstel Uitgevers. Om dit te vieren mogen we één e-book (in pdf-vorm) verloten van zijn boek dat hij schreef met zijn zoon Owen King.  Lees snel verder waar het boek over gaat en hoe je kans maakt op een exemplaar….

9789044353013_160@2x.jpg

De redactie zelf is ook een grote fan van Stephen King. Wij hebben het boek vandaag binnengehad. Recensie volgt gauw….

Over het boek: 

In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen, worden langzaam ingekapseld door iets wat lijkt op spinrag, tot er een cocon om hun hoofd is gevormd – en ze worden niet meer wakker. De ziekte verspreidt zich als een epidemie en iedere vrouw doet haar best om zo lang mogelijk wakker te blijven. Politiechef Lila Norcross is een van hen, maar hoe hard zij en de goedwillende mannen om haar heen ook werken om de orde te bewaren, al snel komen de primaire instincten van de achterblijvers aan de oppervlakte en raakt het leven in Dooling ontwricht. Het is eten of gegeten worden.

Schone slaapsters wordt bevolkt door vele memorabele personages. Zo is er Clint, de vrouw van Lila, die als psychiater van de vrouwengevangenis probeert om het kwaad buiten de deur te houden. De gevangenen die elk met hun eigen achtergrond en verhaal trachten de wonderbaarlijke situatie naar hun hand te zetten. En dan is er nog de raadselachtige Evie, de enige vrouw die in slaap kan vallen en ongeschonden weer wakker wordt. Niemand weet waar ze vandaan komt en over welke bijzondere gaven ze beschikt.

Iedereen in Schone slaapsters wordt op de proef gesteld en gaat tot het uiterste om te overleven. Maar is het genoeg om een catastrofe af te wenden? Stephen King en Owen King hebben een meeslepende roman geschreven die alles op scherp zet, en waarin ze meesterlijk laten zien wat er kan gebeuren als de temperaturen in de samenleving verder en verder worden opgevoerd.

De winactie:

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Er wordt geloot op onze youtubekanaal de winnaar wordt daar bekend gemaakt (handig om te abonneren het is gratis!)

-De winnaar dient te reageren binnen zeven dagen door een mailtje met zijn/haar adres te sturen naar virtualbeauty@journalist.com  Nadat de winnaar bekend is gemaakt op youtube zal dit ook worden aangekondigd op onze sociale media kanalen ( Facebook & Instagram). Houdt deze ook in de gaten.

-Indien er fraude wordt geconstateerd dan behoudt Beauty & Books Magazine zich het recht om tussentijde wijzigingen aan te brengen in het reglement.

-Deze winactie loopt tot en met 11 oktober 2017.

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

 

70 thoughts on “Schone Slaapsters winactie (GESLOTEN)

  1. Slapeloze nachten vanwege het niet kunnen neerleggen vd nieuwste Stephen king, of wordt ik juist een schone slaapster? Ik ben erg benieuwd naar dit sprookjesachtig griezelverhaal!!!! En doe graag mee met de winactie!

  2. ik doe graag mee ! Ben een King-fan, heb al zijn boeken én die van zijn zoon Joe Hill. Dus ik ben heel benieuwd naar deze samenwerking tussen vader en zijn andere zoon.

  3. Mijn hubbie leest deze boeken, mijn schoonpaps deed dat ook altijd, maar helaas is hij er niet meer. Zij deden altijd samen met het boek, dus ik gun het mijn hubbie nu nog destemeer. Alleen hij kan het niet meer delen.

  4. Heerlijke boeken om te lezen. Ik lees ze al van kinds af aan en ben toch wel erg benieuwd hoe twee generaties samenkomen in dit boek. 70 personages en 800+ blz. moeten me een tijdje bezig houden, lijkt me 😉 Ik doe graag mee.

  5. Deze boek wil ik echt dolgraag winnen ik hou erg veel van de boeken en verhalen van de grote horror en thriller schrijver Stephen King.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.