September Owan Drake maand bij blacksheepindie

Owan Drake won met zijn eerste boek, De Gouden Lettervreter. Hij heeft inmiddels 6 verhalen op zijn naam staan. Drie dikke pillen en drie short stories.
Vier van zijn boeken kun je de hele maand september gratis downloaden bij blacksheepindie. Links hieronder: 
Screenshot_20180828-234217
(Let wel, deel 3 kun je enkel tot en met 15 september gratis krijgen; de rest is wel de hele maand september gratis.)
Downloaden jullie ook jullie gratis exemplaren?
Verder heeft Owan Drake het eerste deel van de minitrilogie De Centurion geschreven, wat in hetzelfde universum als De Zaden der Hoop speelt. Hierin zit een serieuze moraal verwerkt. Owan Drake verwerkt hierin namelijk de zelfmoord van een vriend, wat een verhaal van zijn hand nog nooit zo persoonlijk gemaakt heeft. Deze kun je in principe los lezen, hoewel het lezen van De Zaden der Hoop je wel wat diepere lagen laat ontdekken. Toch is het een luchtigere manier om met zijn stijl kennis te maken; het is namelijk een short story. Je kunt deze hier aanschaffen voor slechts 1.95: https://www.bol.com/nl/p/de-centurion-i/9200000098225298/?suggestionType=searchhistory&bltgh=guMcLY-0qSziA39aDclOhg.1.3.ProductPageUrl

33 thoughts on “September Owan Drake maand bij blacksheepindie

  1. Wat een leuke actie hebben ze daar steeds. Ik ga de laatste nog aanschaffen dan is mijn collectie compleet. Ik ga zeker een paar vriendinnen van me tippen.

  2. Hallo redactie,
    Ik ben erg blij dat ik jullie blog heb ontdekt. Ik heb helaas geen geld om veel boeken te kopen. Op jullie blog kun je echt heel vaak goedkope en gratis e-books bestellen. Ik ben daar erg blij om. Ik ga natuurlijk gebruik maken van jullie leuke post. Ik ben benieuwd naar deze auteur.

  3. Wat een leuke maand op deze blog. Ik ga mijn e-books morgenochtend bestellen. Ik zag ook al op facebook staan dat jullie een leuke winactie gaan organiseren. Ik ben erg benieuwd. Wanneer komt de winactie online?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.