Win win win Beperkt en toch Genieten 3x (Gesloten)

Bij Uitgeverij Oostland is het bijzondere boek: Beperkt en toch Genieten van Frans Claessens verschenen. Wij mogen 3 exemplaren van dit boek verloten in samenwerking met de auteur. Ook kans maken? Lees dan snel verder…..

Beperkt en toch Genieten Voorzijde - kopie

Een stuk over het boek:

In dit waargebeurde verhaal laat de auteur zien dat mensen met zeer zware beperkingen toch van het leven kunnen genieten. Hij beschrijft een zéér goed verzorgde veertiendaagse vakantie voor deze groep mensen, en daarvoor werd voor die tijd een modern vormingscentrum afgehuurd, dat ‘Het Zilveren Schor’ heette. Daarom heeft de auteur ook voor deze titel van dit boek gekozen.
Beperkt maar toch genieten, heeft twee betekenissen want er zijn ook twee personen in het verhaal, die zelf beperkt zijn en toch komen helpen, om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten. Zoals u in dit boek zult lezen, genieten deze twee personen ook omdat zij hun gasten tijdens deze veertien dagen toch veel plezier zien hebben, al zijn ze zwaar beperkt. Daarom heeft hij ook rekening gehouden met het soort, en de grootte van het lettertype, van dit boek.

 

Hoe maak je kans?

 • Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Actievoorwaarden + reglement:

-Een boek per persoon

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd

-Er wordt geloot op onze youtubekanaal de winnaars worden daar bekend gemaakt

-De winnaars dienen te reageren binnen zeven dagen door een mailtje met hun adres te sturen naar virtualbeauty@journalist.com  Nadat de winnaars bekend zijn gemaakt op youtube zal dit ook worden aangekondigd op onze sociale media kanalen ( Facebook & Instagram). Houdt deze ook in de gaten.

-Deze winactie loopt tot en met 1 augustus 2017.

Heel veel succes iedereen.

 

Abonneer nu ook op onze youtubekanaal.

47 gedachten over “Win win win Beperkt en toch Genieten 3x (Gesloten)

 1. Ik ben zelf gehoorgestoord en heb lichamelijke beperkingen. Ik leer graag nog iets bij over het omgaan en genieten met beperkingen.

 2. Ja, ik doe graag mee voor mijn mama! Ze is 83 jaar en heeft ook al wat probleempjes, lezen doet ze graag en zeker als het dan ook groter gedrukt is.

 3. Volgens mij kunnen we hier iets van leren. Zelf nu geconfronteerd met langdurende ziekte en ik zoek naar positieve ervaringen om er mee leren om te gaan.

 4. ik ben ook beperkt door een rugoperatie maar probeer zoveel mogelijk nog te genieten, ondanks chronische pijn

 5. Ik gun hem deze keer iemand anders, iets met lange lijst met boeken waardoor ik vrees dat deze niet bovenop de stapel komt. Maar het triggert me wel om er over na te denken. Het lijkt me dus wel een interessant boek

  1. Helaas is zijn de winnaars op 02-08-2017 al getrokken, want de actie liep tot/met 01-08-2017. het boek is wel te koop bij bijna alle boekhandels en webwinkels.
   Onze excuses voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.