Winactie: Carry Slee Verdacht 2x (GESLOTEN)

Carry Slee komt met een nieuw boek: Verdacht wordt vandaag gepresenteerd aan pers & media.  Om dit te vieren mogen wij in samenwerking met Overamstel Uitgevers  2 exemplaren van het boek verloten. Hoe leuk is dat. Wil je ook kans maken lees dan snel verder….

verdacht hires (1)

Een stuk over het boek:

Na KapotSpijt!, Afblijven en Razend, komt Slee nu met Verdacht : Tess vormt samen met haar vriendje Victor, Rachel en Brahim een hecht clubje. Maar Brahim gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Het lijkt wel of hij iets verbergt. Dan wordt de juwelier in hun woonplaats overvallen. De eigenaar – ook nog de vader van iemand uit hun klas – is zwaargewond geraakt. Het is het gesprek van de dag. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen houdt zich ermee bezig.

Op de dag van de misdaad heeft Tess in de buurt van de juwelier gefilmd voor een project van school. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Wat moet je doen om kans te maken?

-Like onze facebook pagina of volg ons op instagram;

-Laat hieronder een comment achter dat je meedoet met de winactie.

Hoe maak je extra kans?

-share deze actie openbaar op social media als: instagram, twitter, bloglovin en facebook*( Klik hier voor onze social media accounts te vinden onderaan de post).

carry-slee

Carry Slee © Hester Doove

Reglement:

-Er worden 2 boeken verloot een exemplaar per persoon;

-Winnaars worden gemaild, vul een geldige e-mailadres op het reactieformulier(e-mailadres is niet openbaar te zien);

-de winnaars worden geselecteerd door middel van een loting. (Heb je extra stappen  doorlopen dan wordt je vaker meegenomen in de loting en maak je automatisch meer kans op een exemplaar van het boek)

– laat in een comment weten welke stappen je hebt doorlopen;

-over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;

-Deze actie loopt tot en met 19 oktober 2016.

________________________________

Wij willen Overamstel Uitgeverij hartelijk bedanken!

panda-151587_960_720

Heel veel succes iedereen. 

________________________________________________________________

Pssst er lopen nog twee winacties zie hier:

Een wereld zonder staten.

Een wereld zonder staten Engels 

96 thoughts on “Winactie: Carry Slee Verdacht 2x (GESLOTEN)

 1. Dat gaat mijn dochter geweldig vinden. Ze heeft spijt en razend gelezen. Is toch leuk om haar te verassen . Ik like de Facebook pagina en deel.

 2. Hoi Sherry,
  Super deze actie. Ik doe heel graag mee. Ik ben bijna jarig ik hoop dat ik verrast wordt op het boek van Carry Slee. Ik ben haar grootste fan ever!!! Ik volg je op instagram <3 <3 <3

 3. Ik volg je al even op facebook en dit boek lijkt me ook echt super spannend ook al val ik ook niet in de echte leeftijdscatogorie ik vindt de carry slee boeken zo goed die zijn voor in mn ogen toch wel voor alle leeftijden. Ik loot dan ook graag mee en ga het delen ? Leuke winactie hoor Sherry <3

 4. zou super graag dit boek winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn dochter. Ze leest niet veel, maar wel al de boeken van Carry Slee, en ik vind dat het tijd is om nog eens te verdwalen in een boek.

 5. Ik volg je op Instagram als het goed is. Dankzij één van haar boeken ben ik mijn blog beginnen en heb ik dankzij mijn blog mijn boek uitgebracht. Dankzij haar boek ontdekte ik mijn passie. Ik doe dus graag mee 🙂

 6. Ik loot heel graag mee! Mocht ik het boek winnen, dan stuur ik het (als ik m uit heb) door naar Myrtle Meinen. Zij schrijft YA recensies voor de groep Samenlezenisleuker. Op die manier worden er zeer veel lezers op de hoogte gebracht van dit super boek!! Geliked en gedeeld op Facebook

  • Verlof wat geweldig. Hoe lang moet je wachten? Lijkt me best speciaal ?. Ah jammer je kunt ook als je iemand kent op facebook laten liken of op instagram volgen namens jou. Dat mag ook. Als je maar een naam noemt onder welke naam er namens jou is geliked. Misschien een idee…

 7. Ik heb van haar nog niks gelezen. Maar het ziet er zeer interessant uit. Dus wil ik wel winnen en dan Ook dadelijk lezen. Grtjes Ria

 8. Jippie Verdacht lijkt me leuk. ik heb speciaal een instagram aangemaakt. Ik weet nog niet zo goed hoe het werkt maar volgen doe ik je al. Ik ga zo met hulp je bericht delen op instagram.

 9. Ik wil heel graag winnen want mijn school moet nog beginnen. Een leuke reden om een exemplaar te winnen. Ik heb overal gedeeld alle social media.

 10. Carry blijft altijd leuk hoe oud je ook wordt. Ik las vroeger haar verhalen nu lezen mijn kinderen haar boeken. Zou ontzettend leuk zijn om haar boek te kunnen winnen. Ik ben alleen bekend met facebook. Daar heb ik een like gegeven.

 11. Ben ook als volwassene een groot fan van de Carry Slee boeken en kijk nu al uit naar Verdacht. Klinkt in ieder geval al heel spannend. Ik deel en like deze actie via facebook.

 12. Wederom doe ik hier mee aan deze geweldige winactie. Altijd organiseer je leuke winacties. Daar ben ik natuurlijk blij om net zoals de rest. Als ik win dan zal ik mijn dochter verrassen. Zij is dol op Carry Slee boeken.

 13. Joepie nog een winactie. Het liefst win ik dit boek. Ik wil dit graag samen met mijn bff lezen en dan op bol.com plaatsen. Helaas heb ik geen blog. Ik kan helaas niet schrijven. Op facebook heb ik je een like gegeven.

 14. Ik die graag mee. Eigenlijk te oud voor Carry Slee ?. Ik heb je op Instagram, bloglovin en Facebook geliked. Gewoon onder mijn eigen naam Claudia Diependaal.

 15. Dit lijkt mij een ontzettend leuk boek om te lezen voor de boekenlijst (VWO3).
  Als ik het boek zou winnen, heb ik ook geen deadline van de bieb. Dat lijkt me ook heel lekker.

 16. super leuk boek! daar heb ik de juiste persoon voor, nl mijn zoon Willem die groot fan is van spannende boeken en hij is in november jarig. Ik volg je op facebook en instagram en ik deel je actie
  Dan komt het vast goed.

 17. Ik ben fan van de boeken (& films) van Carry Slee.
  Zo meteen is ze ook te gast in Koffietijd, ga ik even kijken.
  Ik heb deze actie gedeeld op facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.