Winactie: Complotdenkers 10x Maarten Reijnders GESLOTEN

Op 11 september verscheen Complotdenkers van Maarten Reijnders bij Uitgeverij Aspekt. Wij hebben goed nieuws wij mogen in samenwerking met Uitgeverij Aspekt 10 exemplaren van dit boek verloten. Ook kans maken? Lees dan snel verder…

thumbnail_reijndersmaarten_complotdenkers_cvr

Een stuk over het boek:

Wat beweegt complotdenkers? Zijn het paranoïde geesten of lijkt hun geloof in samenzweringstheorieën eigenlijk nog het meeste op religie? Journalist Maarten Complot denkers Hoe gevaarlijk is het geloof in samenzweringstheorieën? Maarten Reijnders Aspekt Complot denkers Hoe gevaarlijk is het geloof in samenzweringstheorieën? Op 11 september verschijnt Reijnders dompelde zich onder in de wereld van de samenzweringsgelovigen. Hij sprak verscheidene Nederlandse complotdenkers. Van een herhaaldelijk veroordeelde ex-journalist die de jacht heeft geopend op pedo-netwerken tot een anti-vaccinatieactiviste die ervan overtuigd is dat de Holocaust zwaar wordt overdreven. En van een succesvolle ondernemer die meent de moord op John F. Kennedy te hebben opgelost tot een oprichter van een politieke partij die de luchtmacht wil inzetten tegen chemtrails sproeiende vliegtuigen. In Complotdenkers legt Reijnders uit hoe je een samenzweringstheorie kunt herkennen, waarom iedereen wel eens geneigd is om te vallen voor de verleiding van de complottheorie en waarom dat gevaarlijk is.

De verschijningsdatum is niet toevallig gekozen. ‘11 September’, dit jaar vijftien jaar geleden, vormde niet alleen het startschot van de ‘oorlog tegen het terrorisme’. De terreuraanslagen die de Verenigde Staten die dag troffen, betekenden ook de doorbraak van de complottheorie op internet. De traumatische gebeurtenissen inspireerden hele volksstammen om jarenlang op online fora te discussiëren over de vraag wat er nou wérkelijk was gebeurd op die zonnige septemberochtend.

Maarten Reijnders is freelance journalist. Zijn artikelen verschijnen onder meer in Bright, Wordt Vervolgd en RTL Z.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

-Like onze facebook pagina of volg ons op instagram;

-Laat hieronder een comment achter dat je meedoet met de winactie.

Hoe maak je extra kans?

-share deze actie openbaar op social media als: instagram, twitter, bloglovin en facebook*( Klik hier voor onze social media accounts te vinden onderaan de post).

 

Reglement:

-Een exemplaar per persoon;

-Winnaars worden gemaild, vul een geldige e-mailadres op het reactieformulier(e-mailadres is niet openbaar te zien);

-de winnaars worden geselecteerd door middel van een loting. (Heb je extra stappen  doorlopen dan wordt je vaker meegenomen in de loting en maak je automatisch meer kans op een exemplaar van het boek)

– laat in een comment weten welke stappen je hebt doorlopen;

-over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;

– Deze winactie loopt tot en met 1 november 2016.

__________________________________________________________

Graag willen wij Uitgeverij Aspekt bedanken!

Heel veel succes iedereen. 

 

 

0 thoughts on “Winactie: Complotdenkers 10x Maarten Reijnders GESLOTEN

  1. Afgaand op de samenvatting van het boek lijkt dit me een goed boek. Waar ik kans op wil maken. Ik zag niets op instagram dus naast liken op facebooo gedeeld.

  2. Gedeeld! Erg leuk dat Perry Pierik het boek in zo’n hoeveelheid beschikbaar stelt! Gedeeld hoor, op FB. En ja, daar volg ik je, net als op Insta ;-)!

    Een leuke actie en ik ben blij dat met mij anderen (zoveel!) het ook leuk vinden en reageren. Succes met de loting.

  3. Wow wat ontzettend leuk weer. Het barst van de winacties op deze blog. Wat worden we verwend. Ik ben een vaste volger van jou. Ik heb op fb alleen er bij geshared.

  4. Wat een geweldig interessant boek.. deze zou ik ontzettend graag willen lezen. Ben nu al vreselijk nieuwsgierig naar de inhoud, kan bijna niet wachten.. ??

    Gedeeld en geliked op FB & twitter ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.