Winactie: De Holistische Reis 2x (gesloten)

Recentelijk verscheen het boek De Holistische Reis van Dennis van Miltenburg bij Uitgeverij Aspekt. Om dat te vieren mogen we in samenwerking met de uitgeverij 2 exemplaren van het boek verloten onder de lezers. Doen jullie ook mee??

Miltenberg_HolistischeReis_CVR_rgb

 

Over het boek:

Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit allemaal? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden?

We komen allemaal op deze aarde zonder handleiding. Niemand van ons kent echt de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken in plaats van hoe we moeten denken. Bij deze geef ik mijn persoonlijke handleiding over jouw lichaam, geest en ziel.

Het is belangrijk dat je een relatie op gaat bouwen met jouw lichaam. Ik ga jou uitleggen waarom jij bent zoals je bent, waarom jouw lichaam is zoals het is. Ook vertel ik je waarom jij je gedraagt zoals je je gedraagt en waarom je voelt wat je voelt. Kortom, je gaat ontdekken wie jij werkelijk bent. Vervolgens ga ik je laten zien hoe jij jezelf eventueel kunt verbeteren, hoe jij kunt groeien. Kortom, ik wil dat je een sterkere relatie op gaat bouwen met jezelf. Je gaat op holistische reis door jouw lichaam, geest en ziel.

 

Hoe maak je kans?

  • Reageer op het commentformulier dat je meedoet met de winactie of mail naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie de holistische reis

Reglement:

Hetzelfde zoals altijd. Een e-book/book per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

-Deze winactie loopt tot en met 19 juni 2018.

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen. 

47 thoughts on “Winactie: De Holistische Reis 2x (gesloten)

  1. Hoi Sherry, graag doe ik mee met de winactie ‘De Holistische Reis’ van Dennis van Miltenburg. Sluit mooi aan bij mijn opleidingen Reiki Master en Auratouch Energetisch Healer 😉

  2. Heel graag maak ik kans op dit prachtige boek. Sinds een tijdje ben ik erg geinteresseerd in mijn lijf, mijn gevoel en gedachten. Ik kan hier nog zoveel over leren en vind het erg interessant. Ik weet zeker dat dit boek mij de handvatten kan bieden die ik nodig heb.

    Groetjes, Carmen

  3. Ik doe graag mee, het lijkt mij een zeer nuttige en interessante boek met informatie hoe je lekker in je vel kan zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.