L’Oreal multi masking mini kit

Ik heb meegedaaan met een Budgetella test via het blog Budgetella, het blog over lifestyle en besparen. Deze test hebben we samen met nog vier andere bloggers gedaan. Het product dat werd getest is de multi masking mini kit die we vandaag gaan reviewen. Lees je mee??

20180425_162138

 

 

Inhoud:

Er zitten drie maskers in de kit: groene zuiverend masker,  rode  exfoliërend masker en de zwarte detox masker. 10 ml per ronde doosjes.

 

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op een gereinigd gezicht. Breng 2 tot 3 keer per week een fijne laag aan met uitzondering van de oogcontouren en mond. Laat het masker 5 tot 10 minuten drogen en spoel het vervolgens af met lauw water.

 

Huidtype:

Alle

Land:

Nederland

20180425_162635

Resultaat:

De kit bestaat uit drie soorten maskers: groene zuiverend masker,  rode  exfoliërend masker en de zwarte detox masker. Deze kit is een Multi masking mini kit. Multimasking betekent dat je meerdere maskers combineert op je huid. Ik vond het wel spannend. Dat had ik nog nooit eerder gedaan en eerlijk gezegd had ik nog nooit eerder van dit concept gehoord. Na het scrubben vind ik heerlijk om mijn huid te verwennen met een masker. Het is lastig om de juiste masker te vinden. De meeste maskers prikken op mijn huid. Ik heb een gevoelige huid en ik kan helaas niet tegen veel maskers op de Nederlandse markt. Ik heb in het verleden veel geld weggegooid aan verkeerde maskers. Vaak wordt er beweerd dat iets dermatologisch getest is, maar mijn huid merkt meteen of iets goed is of niet. Deze maskers waren heerlijk en prikten helemaal niet op mijn huid.

Geen irritaties gehad tijdens het aanbrengen en bij het afhalen. Ook niet daarna. Ik krijg vaak rode plekken door bepaalde maskers, gelukkig hier ook geen last van gehad. Sommige maskers drogen je huid ook uit. Dit had ik zeker ook niet gehad bij deze maskers. Ik heb een zeer vettige huid ik merk dat mijn huid soms geïrriteerd reageert op veel maskers vooral de laatste tijd. Maar ik ben blij dat deze Multi masking kit erg goed bij mij huid past. Mijn huid voelde heerlijk zacht aan nadat ik de maskers had afgewassen. Ze roken bovendien ook heerlijk.  Ze waren alle drie erg goed maar als ik toch een keuze moet maken tussen de drie maskers welke ik de beste vind is het toch de zwarte detox masker, waarschijnlijk vond mijn huid de houtskooleffect erg prettig aanvoelen. Ook merkte ik dat mijn huid na gebruik van de maskers er weer levendig uitzag. Zeker aanbevelenswaardige maskers voor iedereen.

Verkrijgbaar bij  Douglas, Kruidvat e.a. winkels. 

 

 

 

4 thoughts on “L’Oreal multi masking mini kit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.