Winactie personaliseerbare kussens van Radbag.nl 2x (Gesloten)

Kennen jullie Radbag.nl al? Wij wel. Dit is een ontzetten gave site met megaveel leuke spullen. Ter ere van onze 4 -jarige bestaan mogen we 2 kussens verloten in samenwerking met Radbag. Lees snel verder hoe je kans maakt…..

glitzer_kissen_schwarz_1

Over de kussens:

Leuke decoratie kussens aan het zoeken voor in huis? Kussens kunnen een huis echt 10x zo gezellig maken. Misschien gaat er binnenkort iemand samenwonen en wil je hun een leuk cadeau geven, dan zijn kussens die je kan laten personaliseren natuurlijk een heel origineel idee. Onze kussens kan je laten personaliseren met een leuke tekst.

Wat wordt er verloot?

1x  personaliseerbaar glitter kussensloop in zwart  en kussen 40 x 40 cm klik hier voor meer info

1x  personaliseerbaar kussensloop voor koppels  klik hier voor meer info

Couple-Cushion_1200x1200px_preview_all-languages_color (1)

 

Hoe maak je kans?

 • Volg ons op instagram
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met deze winactie en op welke kussen je graag kansmaakt of mail je keuze naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie kussen

Voorwaarden+ reglement:

Zoals altijd: over de actie kan niet worden gecorrespondeerd,  er vindt een loting plaats, vul een geldige e-mailadres in op het commentformulier (e-mail is afgeschermd). De winnaars krijgen een code toegemaild door ons of door radbag.nl. Een kussen per persoon t.w.v. 30,-. Ben je jonger dan 18 jaar vraag dan je ouders om toestemming. Reageren binnen zeven dagen op onze mail enz (zie disclaimer voor volledige voorwaarden).

Deze winactie loopt tot en met 12 november 2018.

panda-151705_640-300x300

 

Heel veel succes iedereen.

Geen instagramaccount? Like ons dan op facebook. 

Graag willen wij radbag.nl hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige producten voor onze lezers!!!

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

 

 

59 thoughts on “Winactie personaliseerbare kussens van Radbag.nl 2x (Gesloten)

 1. Aangezien ik een glitter en glamourgirl ben ga ik voor de glitterkussen. Die past mooi bij mijn dekbedovertrek. Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar mag zijn. Ik ben al een vaste facebookvolger, maar ik volg nu ook op instagram.

 2. Ik kende deze site niet, maar ik heb effe rondgekeken ze hebben prachtige spullen. Van alles wat. Ik doe mee voor de koppelkussen.

 3. Namens mijn vriendin doe ik mee, ze klaagt altijd dat we te weinig kussenslopen en kussens in huis hebben. Ik denk dat ze van de koppelkussen houdt.

 4. Deze winactie spreekt me zeker erg aan. Niet voor mezelf maar voor mijn moeder ze heeft geen socialemediakanalen, dus ik heb voor haar jullie een like gegeven op facebook. Ze is nog altijd dol op glitter.

 5. Wat leuk en origineel! Mijn dochter is net verhuisd en heel erg happy met haar nieuwe woning en zou heel erg leuk zijn zo’n 1x personaliseerbaar glitter kussensloop met een geweldige tekst voor op de bank!

 6. Hahaha die tekst op dat kussentje 😉 Leuk voor ongewenst bezoek wat maar blijft hangen. Ik doe niet mee aan de winactie, maar wat is ie leuk 🙂

 7. Ik maak heel graag kans op het glitterkussen! Deze zet ik dan in mijn werkkamer thuis en laat daar mijn favoriete quote uit Pulp Fiction opzetten :’-)

 8. Ik zou voor het witte kussen gaan. Mijn vriend is veel romantischer dan ik dus dan kan ik hem eens verrassen met een romantisch gebaar.

 9. Vreemd, ik weet zeker dat ik al eens gereageerd had maar mijn naam staat er niet tussen. Bij deze nog maar een keer, want ik doe graag mee. Radbag heeft altijd van die leuke dingen zoals dit. Mijn voorkeur gaat uit naar het zwarte glitter kussen.

 10. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie vier jarig jubileum.
  Graag doe ik mee, maar ik heb geen facebook en instagram.
  Heb wel geliked en geloved op Bloglovin.

  Hoop dat dat ook mag, om mee te doen.
  Mijn keuze is het personaliseerbaar kussensloop voor koppels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.