Ayurvedische lunch & Himlaya botanique tandenpasta tasting

Bien Pr  organiseerde een introductie van nieuwe tandenpasta’s van Himalaya Herbals.  Bij de Conscious club werden we verwacht. Bij binnenkomst heb ik even gezellig gekletst met de de medewerkers van het merk. Ik kreeg tot mijn verbazing te horen dat er 200 chemicaliën in tandenpasta’s zijn verwerkt. Ik dacht eerder zo een tien soorten. Deze chemicalien zijn erg slecht voor je tanden, maar gelukkig zijn de tandenpasta’s van Himalaya biologisch en chemicaliën vrij. Helemaal een gezonde tandenpasta. 
Ayurvedische lunch & Himlaya botanique tandenpasta tasting

Wie kan je beter vertellen hoe je tanden verzorgd moeten worden dan de tandarts. Eerst vertelen tandartsen Thomas Rietrae & Maartje Daamen-Brands van Tandartspraktijk De Liefde uit Amsterdam over holistische tandheelkunde. Hierna was het de beurt aan Amit Dixit van Himalya Herbals. Hij vertelde over natuurlijke tandpasta’s volgens de Ayurvedische kruidenleer.  Deze tandenpasta’s zijn voor het hele gezin. Zo handig!

En tot slot hebben we geluncht. Op onze tafel lag een prachtige notitieboek en een tandenborstel van bamboe. Zo handig ik ben zo gek op bamboe. Wat een heerlijke lunch we hebben dahl ( linzen) gegeten met rijst en brood en er lag ook nog eens raita( Indiase smaakversterker).

 

Bekijk hier de video van de nieuwe lijn:

https://www.youtube.com/watch?v=OL2mFYoefEw&t=8s

Natuurlijk kregen ik een leuke goodiebag met de tandenpasta’s mee. Die heb ik uitgeprobeerd. Het beviel me zeker. Reviews komen binnenkort. Graag wil ik Bien PR bedanken voor een geweldige informatieve dag en lunch. 

2 thoughts on “Ayurvedische lunch & Himlaya botanique tandenpasta tasting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.