4 beste broeken voor mannen

Er wordt heel vaak rekening gehouden met vrouwen en hun kledingkeuze, maar ook voor mannen is het belangrijk om goede kleding te dragen.  Bij het zoeken naar de beste broeken voor mannen is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit, stijl en pasvorm. De meest populaire broek zijn toch wel spijkerbroeken. Een stijl hoeft niet altijd hetzelfde te zijn ook hoeven mannen niet per se altijd zwart of blauw te dragen. Vandaag laten we 4 beste broeken voor mannen zien. Lezen jullie mee?

 

Merk

Bij het kiezen van de broek wordt ook vaak de merk meegenomen. Een merk die we zeker aanraden voor mannen is  herenkleding van TWINLIFE. Twinlife is een Nederlands kledingmerk voor mannen, opgericht in 1996. Wij houden van eigen landsmerken. Zij ontwerpen kleding voor de zelfverzekerde moderne man die houdt van goede pasvormen. Zij halen inspiratie uit de overtuiging dat jezelf durven zijn en vrijheid belangrijker dan ooit is.

#1   man tapered jeans axel retro rugged

Dit is een klassieke spijkerbroek voor mannen. Het is een middenblauwe broek met een overloop in het lichtblauw in het midden. Dit is toch wel een van de meest gedragen broeken voor de mannen spijkerbroek. Deze spijkerbroek is ook lekker van katoen. Pasvorm is regular fit. Deze type pasvorm draagt de man echt ook het meest.

 

#2 man tapered jeans axel park used

Deze broek is zeker wel kwalitatief te noemen zeker nu het 72 bestaat uit katoen. Hij zit erg comfortabel. Katoen is een wat luchtigere stof. Dit is echt handig zeker als je lange uren doorbrengt achter de collegbanken en of werk dan is een luchtigere broek handiger. Het is een donkere broek met een overloop in het licht in het midden. Dit is wel de klassieke type broek voor de man. De meeste mannen houden wel van dit soort broeken.

 

#3 Cargo pants black

De broek die wij echt het beste vinden passen bij ons is de cargo pants black. Deze broek is 93 procent katoen en 7 procent elastaan. Elastaan zegt iets over de elasticiteit van de broek. Wij houden er wel van om een elastische broek aan te doen. Na het wassen rekt elastan nog meer uit het wordt wijder. Zo kun je gemakkelijk je werk doen overal met zo een fijne broek. Zakken op bovenbeen zijn echt handig onze telefoon en portemonnee moet er zeker in.

 

#4 Men chino Dave pale khaki

Zoals we al eerder zeiden is het niet verplicht om altijd donkere kleuren te dragen. Het is zeker wel fijn om andere kleuren aan te doen zoals beigeachtige broeken. Men chino dave pale khaki is er een goede voorbeeld van. Dit is een 100 procent katoenen broek met elasticiteit. Wij zijn zeker dol op elastische broeken we houden niet van nauwsluitende broeken en ook niet van hele harde broeken. We denken dat veel mensen dat niet zo leuk vinden. Het is ook een persoonlijke voorkeur. Maar als we kijken naar grondstoffen zijn toch wel de meeste broeken voor mannen en ook T-shirt gemaakt van katoen. Deze zijn heel mooie te combineren met een witte overhemd en nog een mooie armband erbij. Je hele outfit is compleet.

 

Pssst welke type kleding dragen jullie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.