Armani Si Passione

Armani fans opgelet: Armani komt met een nieuwe geur Si Passione. Ik ben al jaren fan van Armani. Wat is passie? Een sterke emotie: een bepaalde stoutmoedigheid; lef; het leven vol gas beleven.  Sì Passione, de nieuwe geur van Giorgio Armani, laat de passie van de Sì vrouw ontwaken – krachtig, vrouwelijk, en vrij. Het is een intense, compromisloze geur voor een zelfverzekerde vrouw die bereid is om extreme keuzes te maken – een vrouw die ‘ja’ durft te zeggen. 

ga_cate_blanchett_for_si_passione_ctom_munro (1)

De kleur rood is emblematisch voor de houding en essentie van Sì Passione – zowel haar olfactorische essentie, als haar kern. Haar sterke visuele identiteit onderstreept de vitaliteit in het hart van Sì Passione’s filosofie: “Rosso come segno di vitalità. Rosso come segnale di passione. Rosso beneagurantee positivo”, aldus Giorgio Armani. “Rood is een teken van vitaliteit, rood is een teken van passie. Rood wenst je het goede van het leven en positiviteit toe.”

Cate Blanchett is het gezicht van het merk. Cate Blanchett, de belichaming van de Sì vrouw – een actrice die het aangeboren vermogen heeft om zichzelf met elke rol
te vereenzelvigen, om zichzelf continu opnieuw uit te vinden en elke rol waarheidsgetrouw weet over te brengen- ontdekt in de campagne van Sì Passione een nieuw element van zichzelf. Blanchett brengt passie en vuur naar welk karakter, ze heeft
verschillende kanten, uiteenlopende geuren die haar diverse stemmingen definiëren.

ga_si_passione_moodpackshot
Het positivisme van rood is weerspiegeld in de met kleurverzadigde Sì Passione campagne, gefotografeerd door Tom Munro, waarbij Blanchett in een scharlakenrood is gekleed, tegen een anjerrode achtergrond – een subtiele echo van de Sì Passione flacon. De afbeelding is de belichaming van een compromisloze houding en een sprankelend zelfvertrouwen van de Sì Passione vrouw, de intensiteit van de kleur reflecteertde intensiteit van de geur.

Verkrijgbaar bij ICI Paris, Douglas & Bijenkorf!

3 thoughts on “Armani Si Passione

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.