Converse All Stars ruim een eeuw hét fashion statement voor powervrouwen

Ik ben dol op All Stars ik heb in veel kleuren. Ik kan me nog herinneren dat ik mijn eerste paar kocht toen ik 15 jaar oud was. Inmiddels ben ik 27 en draag ik ze nog steeds. Ik wil binnenkort ook comic All Stars aanschaffen. De All Stars blijven een fashiontrend. Ze bestaan al ruim een eeuw, onvoorstelbaar he? Kijk mee naar de ontwikkelingen van de All Stars door de eeuw heen!

converse-932667_960_720

All Stars eigenlijk mens wear:

Door de jaren heen zijn All Stars, welke oorspronkelijk als mannenschoenen in de markt zijn gezet, langzaam maar zeker omgetoverd tot uniseks sneakers. Hoe dit gekomen is niet zeker, maar volgens schoenenkenner Elizabeth Semmelhack heeft het te maken de trend van dames die kleding uit de kast van hun vriend lenen. Volgens Elizabeth, directrice van een sneakermuseum, is de kledingkast van je vriend de perfecte plek om een stoere finish voor je outfit te vinden. En de schoenen van Converse zijn daar dus een uitstekend voorbeeld van. Ze passen dan ook het best in het plaatje van een sterke, vrijgevochten vrouw.

Met de visie van Elizabeth, zijn we eens gaan zoeken naar vrouwelijke celebraties die we met deze tijdloze All Stars hebben kunnen betrappen. Het verhaal van stoere, sterke vrouwen die hun tijd vooruit zijn lijkt aardig overeen te komen met onze resultaten. Dat de tijdloze All Stars het ver geschopt hebben, bewijst volgende fotoreeks nog maar eens.

1_shirleymaclaine.jpg

2_twiggy

 

 

3_joanjett

4_demimoore

6_kristen

7_rihanna

8_michelle

Pssst welke is jouw favoriet???

Bron: Kortingbox 

4 thoughts on “Converse All Stars ruim een eeuw hét fashion statement voor powervrouwen

  1. Leuk om te lezen! Ik heb zelf vroeger ook wel een aantal keren All Stars gehad en die vervolgens gedragen tot ze echt kapot gingen haha. Vond dat best fijne schoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.