Miss Regio Nederland: eindelijk erkenning voor kleine modellen + modellen gezocht

Door  Maarten Dings

De lengte eis van modellen in de Mode en Fashion wereld blijkt verleden tijd te zijn. Steeds vaker worden modellen onder de 1,75 cm succesvoller dankzij Miss Regio Nederland. “Als grondlegger van Miss Regio Nederland ben ik trots en dankbaar dat ik dit internationale in gang heb morgen zetten. Dat iedereen een kans heeft in de Modellen en Fashion Wereld”, vertelt Susan Stundebeek  oprichtster van Miss Regio Nederland.

41616336_713374319038892_2602597473813790720_n

Als grondlegger van Miss Regio Nederland zet zij zich vol passie in voor haar doel. Dit doel is grensverleggend werk te verrichten in de mode en fashion business op zowel nationaal als internationaal niveau.  Vanaf 2003 werken zij en haar team aan dit doel met haar concept : Miss Regio Nederland en het continue professionaliseren.

Waar staat Miss Regio Nederlnd voor?

In de internationale modellenwereld geldt een minimum lengte van 1.74 m. voor alle mannequins en modellen. Daardoor komen vrouwen en meisjes die aan alle eisen voor een carrière als model ruimschoots voldoen, maar kleiner zijn dan 1.74 m., niet aanbod. De Miss Regio Nederland Verkiezingen zijn ontstaan uit protest tegen deze norm en sinds 2003 hebben de gekozen finalisten bewezen dat de norm onterecht is.

Het concept is bedacht Susan Stundebeek uit Almelo. Haar doel is om met Miss Regio Nederland ambitieuze vrouwen een kans te geven om  carrière te maken in de internationale modewereld. Een doorbraak is reeds gerealiseerd met het concept en de laatste jaren heeft in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaatsgevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend. De winnaressen/finalisten hebben een waardevolle stempel gedrukt in de modewereld. Ze zijn succesvol bewezen als catwalk-, catalogus-, cover- en fotomodel. Ze worden gekozen voor evenementen of als het gezicht van een bekend merk. Hun populariteit is gegroeid dankzij de steun en publiciteit van Miss Regio Nederland. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen: Sleutel voor het succes van Miss Regio Nederland is de kracht van samenwerken en verbinden.

41647196_238003356888388_1255439341715456000_n

Voelt u zich nauw verbonden met de missie van Miss Regio Nederland of zoekt u een betrouwbare en krachtige organisatie om bij aan te sluiten dan willen we graag met u in contact komen.

Contact opnemen kan via onderstaand gegevens:

e-mail: teammissregio(@)outlook.com

Tel.:0641520508

Oproep nieuwe missen 2018

Tevens is Miss Regio bezig met de werving van de nieuwe missen van 2018. Voel jij je geroepen om mee te doen aan deze missverkiezing? Grijp dan nu je kans en stuur een mailtje naar het bovenstaande e-mailadres. De verkiezingen vinden plaats op 4 november 2018.

“Hierbij zou ik graag iedereen bedanken die geloofden in het Concept van Miss Regio (Nederland)”,  zegt Susan Studebeek.

 

Foto’s: Marc Lambers

 

 

10 thoughts on “Miss Regio Nederland: eindelijk erkenning voor kleine modellen + modellen gezocht

  1. Ooohh, toen ik een meisje van 13 ofzo was wilde ik ook zo graag model worden, haha. Maar ja met mijn lengte van 1.63 m werd dat destijds niet wat. Gelukkig hebben heel veel pubermeisjes nu beter nieuws.. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.