Review: Giorgio Armani Si eau de parfum

Giorgio Armani is echt mijn favoriete geurenlijn. Een van de weinige merken waarvan de geurtjes altijd lekker zijn. Giorgio Armani Si eau de parfum plofte op de deurmat van de readactie. Vandaag gaan we hem reviewen.

si e

Over de geur:

Verpakking:

De geur zit in een super mooie roze verpakking.

Flacon:

De flacon zit in een transparante verpakking en een zwarte dop! Super mooi.

Noten:

Nectar van zwarte bes, moderne chypre en blonde muskus met een vleugje freesia en de geur van meirozen.

Inhoud:

100 ml

Geurtype:

Zoet.

 

g s

Armani Si:

Als een geurtje van je favoriete merk op de deurmat ploft dan maak je er zeker een feestje van. Dat was hier ook het geval. Met veel blijdschap maakte ik het geurtje open en moest ik hem meteen ruiken. Bij de eerste spuit was ik verkocht. Wat een super lekker geurtje was het. Ik ben meestal geen voorstander van lichte geuren en vrouwengeuren tenzij ze echt lekker zijn en lang blijven hangen. Armani Si eau de parfum is daar typisch een goede voorbeeld van. Een heerlijke zoete geur met een vleugle freesia, necatar van zwarte bes, moderne chupre en blonde muskus. Wow wat een heerlijke combinatie. Ik heb een zwak voor muskusgeur. Zodra ik dat ruik is de geur gewoon helemaal van mij. Super goede ingrediënten. Heerlijke geurencombinatie. De geur is een beetje zoet maar niet te bloemerig. Exact goed voor dagelijks gebruik ongeacht het seizoen. Lekker zoet en heerlijk is dit geurtje.

 

si giorgio armani

Long lasting

Waar ik nooit tegen kan is een geur dat na een paar seconden opspuiten verdwijnt dat risico loop je met bloemige geuren. Armani Si eau de Parfum is echt een long lasting geur. Het lijkt me moeilijk om een long lasting te creeren met een bloemerige ondertoon. Het is hun erg goed gelukt. Dit is niet de typische en gemiddelde vrouwengeur. Je krijgt echt super hoogwaardige geurenkwaliteit als je kiest voor Armani Si. Je kunt hem zowel op je huid als je kleding spuiten.

Verslaving:

Een van de weinige zoete geuren die mijn hart heeft gestolen. Super heerlijk en een verslavend geur is dit. Ik had ook niets anders verwacht van Armani. Armani produceert altijd heerlijke geuren. Deze geur is lekker warm, zoet en kruidig. Naar mijn mening een absolute topgeur. Ik vind de muskus lekker meer naar buiten komen. Een van de beste geuren ooit gebruikt. Zeker een aanrader voor iedere vrouw. Ik weet honder procent zeker dat bijna iedere vrouw verliefd en verslaafd gaat raken aan deze geur. Een heerlijke vrouwengeur! De beste geur ever!!!!

 

Verkrijgbaar bij Parfumbys

#samenwerking lees disclaimer 

21 thoughts on “Review: Giorgio Armani Si eau de parfum

  1. Mooi flesje, ik ken deze niet. Zelf ben ik op dit moment helemaal verliefd op de geur van L’Ancome – La Nuit Tresor en dan de paars/zwarte fles.

  2. Ik heb Armani Si eau de parfum op mijn verjaardagslijstje gezet. Ik ga het vragen voor mijn verjaardag. Ik had het een keertje geroken in de winkel. De geur trok zeker mijn aandacht.

  3. Wat een fantastisch recensie heb je geschreven. Daar zal het bedrijf vast erg blij mee zijn. Ik ben nu zeker geënthousiasmeerd door het geurtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.