Kersttip: Babyliss Hydro fusion stijltang

Babyliss is echt een van mijn favoriete merken. Babyliss komt met een nieuwe stijltang de Hydro fushion stijltang. Die hebben we uitvoerig getest de afgelopen periode. Vandaag gaan deze stijltang reviewen. Lezen jullie mee?

Platen:

Keramische coating.

Opwarmingssysteem:

Tot 235.

Snoer:

2,5 meter meedraaiend snoer.

Uitschakeling:

Automatisch

Review: 

Ik heb bijna alles van Babyliss. Werkelijk alles wat Babyliss produceert verandert in goud. Ik snap zeker waarom. De tang is erg goed ontworpen. Voor alle onhandige mensen onder ons waaronder ik is deze stijltang nog eens erg veilig samengesteld. Ik heb hier geen handen en of wangen mee verbrand. Wat ik met best veel andere tangen heb meegemaakt. Bij een onoplettendheid tijdens het tangen hoef je je geen zorgen te maken. Gelukkig maar ook. Deze stijltang kan echt tegen een stootje. Hij is ook stevig gebouwd. Lekker een mooie lichtblauwe kleur. Het apparaat is erg geweldig. Je kunt er alle soorten haarstijlen mee maken. Hij maakt je haren glad, stijl en op een pluisvrije manier.

Weinig stijltangs zijn zo goed als die van Babyliss. Als je voor deze merk kiest dan weet je gewoon dat je een goede en kwalitatieve merk te pakken hebt. Alles wat ze ontwerpen is gewoon super goed. Alles van het merk gaat ook lang mee. Je hebt er nooit problemen mee, tenminste ik niet. Ik heb zelfs hun föhn nog van 10 jaar geleden. Die werkt nog prima. Ik gooi nooit dingen weg totdat ik ze gesloopt heb. Anders geef ik ze weg als ik het niet meer wil. Vooral iets wat goed is doe je nooit weg.

Perfecte stijltang:

Ik heb zelf stijl haar maar mijn dode punten aan de onderkant van mijn haren keren zich naar buiten toe, dat vind ik niet zo netjes dus daarom wil ik dat rechttrekken door mijn puntjes te stijlen nadat ik wat anti hittebescherming heb aangebracht op mijn haren. Het resultaat was geweldig. Prachtig steile punten kreeg ik. Ik moet eigenlijk naar de kapper maar heb er geen tijd voor gehad. Ook op feesten stijl ik mijn haren regelmatig. Ik wil net iets meer volume hebben en lekker extra steil laten lijken. Dat vind ik echt mooi. Het voordeel van een keramische tang is dat hij je haar niet beschadigd. Ook voel je minder hitte op je haar dan met een niet-keramische tang.

Met een niet-keramische tang heb ik zeker een ruime ervaring. Het verbrand je haren niet, het maakt je haren totaal niet vettig. Het blijft zacht en glanzend door deze stijltang. Dat krijgen weinig stijltangen voor elkaar. Je bent super snel klaar met stijlen als je dun haar en schouderlengte hebt. Ik was binnen 7 minuten klaar. Dan heb je echt alles gehad. Als je echt verzekerd wil zijn van een goede kapsel dan mag deze stijltang zeker niet ontbreken op je beautyplank. Hij is het echt die 79.99 euro waard. Echt veel kwaliteit krijg je ervoor terug. Geschikt voor iedereen. Zeker een super stijltang. Heel tevreden hier.

Conclusie:

Mijn collega met echte prachtige krullen was ook tevreden over het eindresultaat. Wat een prachtige tang. Wij zijn erg tevreden over deze fijne apparaat. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Perfect als een kerstcadeau.

Verkrijgbaar bij Media Markt, Haarshop.nl ,Van den Borre.Be.

#Samenwerking

 

7 thoughts on “Kersttip: Babyliss Hydro fusion stijltang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.