Megabirthday giveaway part 9: Adventskalender willie.nl 1x

Het verjaardagsfeestje gaat door. Vandaag mogen we in samenwerking met Willie.nl 1x adventskalender verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt…

 

De producten die worden verloot zijn:

-1x Willie Toys Erotische Adventskalender 1 lees hier wat er in zit.

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Willie

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie Willie.nl op Instagram volgt krijgt nog een extra lootje

 

-Reglement:

Een product per persoon, jonger dan 18 vraag je ouders om toestemming om mee te doen aan deze winactie,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en eventueel adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij, de uitgevers en bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers, bedrijven of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 25 april 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Willie.nl Books hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram  en onze blog in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways tot en met volgende maand niet alleen van boeken maar ook voor beauty, speelgoed en fashion. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Er komen nog meer winacties aan. Omdat deze maand korter was hebben we de winacties moeten verdelen daarom komen er ook in maart winacties. 

 

42 thoughts on “Megabirthday giveaway part 9: Adventskalender willie.nl 1x

  1. ,, wel grappig.. een adventskalender met Pasen.. maar ja erotische speeltjes kunnen het hele jaar door.. toch ? Ik doe graag mee om de Willie Toys te winnen.
    Ben benieuwd

  2. Een spannende kalender als deze staat al een tijdje op mijn wishlist, maar tot nu toe nog niet de stap durven nemen om hem daadwerkelijk te kopen. Hem winnen zou helemaal cool zijn.
    Ik volg jullie allebei al een hele tijd op IG.

  3. ..zet mij maar bij de kanshebbers.. ik ben wel in voor- en benieuwd naar deze erotische artikelen.. Nooit te oud om iets (bij) te leren.

  4. Ik ben dol op adventskalender en ik heb al veel soorten gehad maar een erotische kalender heb ik nog nooit gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.