Megabirthday giveaway part 8: Bellagio e-books 2x

Het verjaardagsfeestje gaat door. Vandaag mogen we in samenwerking met Loft Books 2 e-books verloten van het boek Bellagio geschreven door auteur Nan Adams. Lees snel verder hoe je kans maakt…

De e-books die worden verloot zijn:

2x Bellagio

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of  naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie Bellagio.

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie de uitgeverij op Instagram volgt krijgt nog een extra lootje

Geef ook aub aan als je extra stappen hebt doorlopen zowel op het commentformulier, e-mail mogelijk. 

-Reglement:

Een e-book per persoon, jonger dan 16 vraag je ouders om toestemming om mee te doen aan deze winactie,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en eventueel adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 5 april 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Uitgeverij Loft Books hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram  en onze blog in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze hele maand niet alleen van boeken maar ook voor beauty, speelgoed en fashion. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

29 gedachten over “Megabirthday giveaway part 8: Bellagio e-books 2x

  1. Het blijft feest! Ik doe graag mee met deze winactie. Een e-book is altijd handig voor op vakantie. Eind van de maand ga ik 2 weken naar Curaçao en hoop daar lekker uit te rusten en te lezen.

  2. Een paar jaar terug was er de Harry Mulisch inruilactie. Je kon een boek van Mulisch ruilen voor een boek dat je WEL op je salontafel kon leggen. Dit boek lijkt mij dergelijk boek. Bellagio van Nan Adams is niet alleen mooi item op je salontafel, maar vast een aanwinst voor mijn boekenkast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.