Megawinactie Beauty & Books (GESLOTEN)

Dit is nog een winactie ter ere van het 4 jarige bestaan van Beauty & Books. Vandaag zijn alle beautyproducten aan de beurt. Lezen jullie mee waar je kans op kunt maken?

cake-3698599_1280

Wat kun je winnen:

In samenwerking met Nies van Dierendonck adviseuse bij Oriflame, experience by Niesje Oriflame mogen we onder de lezers:

3x Oriflame pakket  pakketinhoud: Oriflame mascara (wonder lash xxl) + Royal velvet cleansing milk

20181004_151312

20181004_151248

 

 

1x mascara oriflame (blauw)  

3x een gezichtsbehandeling compleet bestaande uit een reiniging met Skin Pro, masker, serum, dag of nachtcrème ( c.a 25 min per persoon voor maximaal 8 personen per winnaar)  verloten.

 

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet met de winactie en waar je graag kans op maakt, je keuze mailen mag ook naar beautyandbooksmagazine@gmail.com

 

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een product per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen enz.

Deze winactie is geldig tot en met 1 november 2018. 

 

Heel veel succes allemaal.

 

Graag willen we Nies hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de producten voor onze lezers!!

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

73 thoughts on “Megawinactie Beauty & Books (GESLOTEN)

 1. Ik zou doll graag de Oriflame mascara (wonder lash xxl) + Royal velvet cleansing milk winnen want ze zijn supper mooi en wir wil dat nou niet good luck every one may the lucky one winn.

 2. 3x Oriflame pakket pakketinhoud: Oriflame mascara (wonder lash xxl) + Royal velvet cleansing milk voor mij ;).

 3. Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan! Mijn blog bestaat inmiddels 3 jaar en ben er zo trots op als een pauw, dus ik snap dat je het uitbundig viert! Ik ga voor het pakket! Liefs!

 4. Omdat de gezichtsbehandeling een beetje ver weg is gaat mijn keuze naar het Oriflame pakket! 😀 Een verwennerij. Ik ken de producten van Oriflame niet en ben ook benieuwd ernaar.

 5. Superrrrr weer zeg. Ik doe graag mee voor een Oriflame pakket! Hoewel ik met een mascara ook helemaal blij zou zijn hoor! 😀

 6. Wat een prachtige actie. Ik zou graag meeloten voor de Oriflame mascara (wonder lash xxl) + Royal velvet cleansing milk.

 7. Ik doe graag mee voor het Oriflamepakket, een prachtig pakket, zou ik graag willen winnen, ziet er erg mooi uit.

 8. Ik doe graag mee voor het pakketje met de mascara en de cleansing milk. Zou graag eens mooie volle wimpers willen en een mooi schoon huidje.

 9. Een paar weken geleden vielen spontaan mijn wimpers uit. Ik dacht wat is dit?? Ik kon wel janken… pure stress..leuk zo’n ex die je laat zitten met een tweeling van 2,5 en geen ene cent betaald. Inmiddels voor ik me wat beter en mijn wimpers zijn enigszins terug. Hoe heerlijk zal het zijn als daar een mooie mascara op gaat. Mijn wimpers zijn er klaar voor!

 10. Ik zou heel graag kans maken op een gezichtsbehandeling. Ik heb nog nooit eerder een gezichtsbehandeling gehad/gedaan, maar zou hier graag mee kennis maken.

 11. Het Oriflamepakket vind ik super. Zou ‘m lekker delen met mijn tienerdochter die nu mascara helemaal ‘vet’ vindt…..en zelf zou ik de cleansing milk wel heel fijn vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.