ARMANI ACQUA DI GIÒ ABSOLU

Armani lanceert een nieuwe geurtje: ACQUA DI GIÒ ABSOLU. Deze geur omhult de sensuele relatie tussen de man en de natuur waarbij de kracht van water met de delicate structuur van hout wordt vermengd. Een nieuwe geur die de intense essentie van water benadrukt en haar essentiële rol in de natuur; haar diepte, haar kracht en haar intensiteit.

banner_acqua-di-gio-absolu-32.jpg

Dit is een wereld door de ogen van Giorgio Armani bezien, waar de verbintenis van water met hout ons op een reis van tijdloze mannelijkheid zal meenemen terwijl de diepere, algehele bewustwording omarmt wordt. Deze nieuwe geur benadrukt de intense essentie van water benadrukt en haar essentiële rol in de natuur; haar diepte, haar kracht en haar intensiteit. Dit is een wereld door de ogen van Giorgio Armani bezien, waar de verbintenis van water met hout ons op een reis van tijdloze mannelijkheid zal meenemen terwijl de diepere, algehele bewustwording omarmt wordt.

acqua-di-gio-absolu-moodpackshot-4 (1)

Het model van deze geur is Jason Morgan.

5-jason-morgan-by-nicolas-arcay

 

Verkrijgbaar bij ICI Paris, Douglas & de Bijenkorf!

Pssst wat vinden jullie van deze geur??

19 thoughts on “ARMANI ACQUA DI GIÒ ABSOLU

  1. De normale variant was altijd mijn favoriet voor mannen. Nog steeds vind ik hem erg lekker. Daarom ga ik deze weleens ruiken, misschien een goed nieuw luchtje voor mn vriend (eigenbelang dus haha)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.