Baby cadeaus

Beste lezers, 

De redactie is blijde in verwachting van een kleine op komst. Onze redactielid Angela is in verwachting van haar kindje. We zien ook dat veel vriendinnen in verwachting zijn. Het wordt dus tijd om een leuke cadeautipsblog te wijden aan aanstaande mama´s. Wat koop je eigenlijk voor newborns? Lees mee voor wat tips!

dakota-corbin-272274-unsplash

Wij moesten voor vriendinnen die allemaal bijna een kind krijgen heel wat kleding en speelgoed gaan kopen, maar er zijn zoveel babywinkels dat we door het bomen het bos niet meer zagen. Waar moest je nou in hemelsnaam originele en leuke babykleding vandaan kopen? Prénatal vonden we iets te standaard. Daar kopen we vast wel leuke speelgoed maar deze keer hadden ze daar net niet wat we zochten. Toen liep de TX Max winkel ook helaas op niets uit, ook wat standaard kleren. Waar er wel leuke kleren waren waren Etsy.com, C & A, bol.com en zalando. Ons oog viel meteen op onesies van bol.com.

Onesies

Onesies zijn erg cute voor baby´s. Vooral met dit weer blijft het kindje lekker warm. Wij zagen er heel wat liggen in C & A. Ook een schattige pandaonesie. Ook zagen we op bol.com deze schattige onesie. Deze adviseren we van harte. Altijd goed voor zowel meisjes als jongens.

photo-1522771930-78848d9293e8

Minniemouse romper jacky baby jumper:

Ook deze schattige minnie mouse romper van Zalando is megacute. Toevallig vinden we daar zoveel leuke spulletjes. Deze hebben we dus meteen gekocht. Voor de jongens heb de beige hello world jacky baby jumper.

minnie mouse

Bij Allaboutyou heb je ook een hele leuke jongensset met 8 kledingsstuks van een broek tot en met sokken. Echt zo handig. Check deze link. Bij Wehkamp heb je leuke boxpakken en leuke schoentjes. Check deze link. Bij Zalando zagen we ook deze schattige Teddyjas.

Inkopen:

Na lang online zoeken en heel wat winkels ingelopen te hebben kwamen we uiteindelijk tot heel wat leuks na lang zoeken. Er waren veel leuke spullen. Uiteindelijk hebben we alvast 2 pakketen gekocht zowel online als in de winkel (1 voor een meisje en de andere voor een jongen. Voor het meisje hadden we:

 

photo-1508076092314-77ad4b6b360a

Voor de jongens hadden we:

photo-1546346028-c6f2a7f44170

Laatste optie:

Wat ook een optie is geld. Maar daar zijn we liever niet zo een voorstander van. In het verleden hebben we wel een bedrag tussen de 50 en 300 euro gegeven. Hangt er een beetje vanaf hoe goed je degene kent, maar we merken dat een cadeau met veel liefde wordt uitgezocht en meer gewaardeerd wordt.

We gaan ook nog een leuke kaart kopen bij ieder pakket dan hebben we onze hele pakket goed gevuld. Hopelijk hadden jullie wat aan deze tips.

Pssst wat geven jullie cadeau geld of spullen???

 

12 thoughts on “Baby cadeaus

 1. Bijna iedereen die ik ken legt eigenlijk een geboortelijst. Ik vind dat wel handig, koop je iets dat de ouders zeker willen. Met kledij zit je bv toch al snel met een verschil in smaak, al durf ik bij zeer naaste vriendinnen dit naast iets van de lijst ook doen hoor. ?

 2. Wel, ik heb meestal de neiging in de priemen te schieten en zelf een truitje voor een baby te breien. Dan heb je zeker een uniek geschenk en kwaliteitsbabywol voor een maat, neem nu 6 maanden, kost ook geen stukken van mensen en je hebt er ook geen kilo’s van nodig.

 3. Aaaah die onesie van die foto is super schattig! Ik vind kleertjes ook altijd leuk om te geven, maar soms ben ik bang dat ze daar al 100 dezelfde van hebben dus dan koop ik graag een (voorlees)boek, waar ze later wat meer aan hebben.

 4. Ik had zelf een kadolijstje online gemaakt en op de babykaart laten afdrukken. Om te voorkomen om met alleen maar maatjes 56/62 te zitten terwijl ik graag iets ruimer heb voor op de groei;)

 5. Wat leuk! Ik maakte voor mijn eigen bedrijf zelf ook onesies dus die ga ik dan ook altijd als cadeau, of een ander leuk zelfgemaakt kledingsetje. Vind dat leuker dan geld altijd.

 6. Leuk hé zo’n kleintje op komst.
  Hier ook bij een buurtje en een vriendin.
  En wat een leuke kleertjes kun je tegenwoordig kopen.
  De ene keer geef ik kleertjes en de andere keer geef ik een bon of geld, dat ligt er aan wie het is.
  Iets kleins( een leuk boekje) met een bon is altijd leuk. Kunnen ze zelf iets uitzoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.