Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease snel en veilig tandjes poetsen

Vanaf het moment dat er tandjes doorkomen is het belangrijk te starten met poetsen. Door het tandenpoetsen worden tanden en kiezen beschermd. Maar ineens een borstel in je mond is best even schrikken. Laat je kindje daarom spelenderwijs kennis maken met een tandenborstel. Met de kindvriendelijke dubbelzijdige tandenborstel van Grabease is dit een fluitje van een cent!

grabease-dubbelzijdige-tandenborstels-1

Tandenborstel
De dubbelzijdige tandenborstel is er voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar en ontworpen om het poetsen van baby– en peutertanden gemakkelijker te maken voor ouder én kind. De tandenborstel beschikt over een aantal slimme functies. Zo poets je tegelijkertijd de bovenste en onderste tanden vanwege de dubbelzijdige borstelharen en bereik je de meeste tanden vanwege de taps toelopende borstelkop. Daarnaast is er een ‘choke-beschermer’ toegevoegd, dat voorkomt dat de tandborstel te ver achter in de mond komt. De tandenborstel wordt geleverd inclusief een fase 1-vingerborstel. Deze vingerborstel is ideaal om te gebruiken bij de allerkleinsten. Een fijn idee dat je kindje met Grabease op een veilige én speelse manier kennis maakt met een tandenborstel!
grabease-dubbelzijdige-tandenborstels
Bestekset
Naast een slimme tandenborstel heeft het merk een handig oefenbestekje. De vork en lepel zijn speciaal ontworpen voor kleintjes vanaf 6 maanden en zorgen ervoor dat je kind op een veilige en ergonomische manier zelf leert eten. De unieke vorm en kortere greep van het oefenbestek stimuleren twee verschillende handgrepen, zowel horizontaal als verticaal. Dit zorgt voor de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden. De set bestaat uit een lepel en vork met daarop een ‘choke-beschermer’, zodat het bestek niet te ver de mond in kan komen. Door de zelfstandigheid worden kinderen zelfverzekerd en dat is iets waar je kids van jongs af aan in kunt begeleiden.

grabease-dubbelzijdige-tandenborstels-3
Verkoopinformatie
De producten van Grabease zijn BPA-vrij, niet-toxisch en ftalatenvrij. Zowel het oefenbestek als de tandborstels zijn verkrijgbaar voor een advies verkoopprijs van € 14,95. De tandenborstel is er in de kleuren Blush, Teal en Grey en de besteksets in 10 kleuren o.a. Grey, Blush, Teal, Navy en Mint. Producten van Grabease zijn te koop bij de betere baby– en kinderspeciaalzaken en o.a. webshops villa-uk.nl en ikbenzomooi.nl.

grabease-dubbelzijdige-tandenborstel-teal

Over Grabease
Grabease is een revolutionair Amerikaans merk dat is opgericht door Maya Shalev. Maya is zelf moeder van 3 kids en bij elk kind werd ook een nieuw product geboren. Ze heeft de slimme producten op de markt gebracht omdat veel producten niet kindvriendelijk of handig bleken. Inmiddels worden de producten van Grabease door vele (groot)ouders aangeschaft voor hun (klein)kinderen en kunnen kleintjes op veilige wijze zelf leren poetsen en eten.

Pssst hebben jullie kinderen, nichtjes of neefjes dit eventueel kunnen gebruiken?

 

2 thoughts on “Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease snel en veilig tandjes poetsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.