Kersttip: Kaya´s zilveren sieraden voor moeder & dochter

De feestdagen naderen al heen gauw. Originele cadeaus voor deze gelegenheid zijn de zilveren sieraden van Kaya. Vandaag gaan we een setje reviewen lezen jullie mee?

zilveren-kinderarmband-twinkle-star

Kaya´s sieraden heeft twee nieuwe sieradencollectie toegevoegd aan hun lijn: twinkle star armbandjes &  stas  en balls set. Ik  mocht een setje uitkiezen en reviewen. Ik koos voor Stars & Balls set. Ik was zo benieuwd hoe het setje eruit zou komen te zien. Toen hij eindelijk op de redactie belandde deed ik meteen het setje open. Hij was nog mooier dan ik verwachtte.

lll 

Gravures & afmetingen:

Ik koos voor een maat L met een afmeting van 2x 21 cm. Ik heb normaliter een maat M maar mijn moeder is een L dus ik dacht beter iets te ruim dan te strak. Ik houd sowieso niet van armbandjes die echt letterlijk mijn maat zijn. Het liefst heb ik het een beetje losser hangen. De gravure die ik er op liet zetten was Sehrish & Mama.

aarr

Inhoud:

De armband zag in een mooie feestelijke zakje zo ideaal voor de feestdagen! Er zit ook een zilverpoetsdoekje bij.

op

De armbanden:

Ze zijn zo mooi. Mijn hart smolt bij het zien van deze prachtige sieraden. Mijn moeder was er ook erg blij mee.  Ik ben echt gek op zilver. Het mooie van deze sieraad is dat je je eigen gravure erop hebt en deze ook nog eens om je arm draagt. Wauw gewoon een toffe armband. De armband heeft kraaltjes met sterren. Sehrish & Mama staat gegraveerd in een sterretje in het midden van de armband. De armband is ook nog eens stevig. De mensen die mij langer volgen weten dat ik soms onhandig ben met  sieraden, vooral als ze niet zo stevig zijn. Het is wel eens voorgekomen dat wat dingen stuk gingen. Gelukkig was deze lekker stevig en niet breekbaar.

kaya

Wat een mooie, stevig armband. Mijn omgeving reageerde ook erg positief op deze armband. Op een feestje waar ik het armbandje droeg vroeg iedereen waar deze mooie armband vandaan kwam. Altijd mooi om zulke complimenten te ontvangen. De armband is ook nog eens lang mooi gebleven ik heb de zilverpoetsdoekjes tot nu toe niet gebruikt. Ik heb hem elke dag gedragen. Het is erg bijzonder om een prachtige armband in je bezit te hebben. Ik vind dit het meest bijzondere armband die ik ooit heb gehad. Echt ontzettend tof je eigen ontworpen armbanden. Een aanrader voor iedereen. Ik ben hier verliefd op geraakt. Jullie zullen hier ook vast verliefd op worden.

logo

 

Ideale kerstcadeau en Stichting Eduki:

Het ideale kerstcadeau voor moeder en dochter. Met deze sieraden steun je nog eens een goede doel. Kaya laat ook kinderen in Gambia stralen. Per verkocht sieraad doneert KAYA Sieraden een bedrag aan stichting Eduki, een stichting die ervoor zorgt dat kansarme kindjes in Gambia naar school kunnen. Op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Kaya´s sieraden.

 

Wat vinden jullie van dit setje?

15 thoughts on “Kersttip: Kaya´s zilveren sieraden voor moeder & dochter

  1. Mijn mond staart open zo mooi vind ik ze. Wat goed dat een goede doel ermee ondersteund word. Ik ga binnenkort een setje bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.