Minimalistische naamrammelaar met bijtring van Happily Finny musthave voor baby’s

Hoera! Er is een kindje geboren. Maar wat geef je in hemelsnaam cadeau? Je wil natuurlijk niet met de zoveelste knuffel of romper aankomen. Happily Finny heeft de oplossing. De gepersonaliseerde naam rammelaars met houten bijtringen zijn uniek, stijlvol en super origineel.

Rammelaars-met-naam-Amora-2-happilyfinny.nl-website-1010x1024.jpg

De unieke naam rammelaars zijn ontworpen en gemaakt door Happily Finny. Ze zijn niet alleen erg leuk voor het kindje, maar ook kersverse ouders vinden dit een geweldig cadeau. Iets om te bewaren, ook als het kindje later groter is.

Spelen, bijten en rammelen
Nog nooit was het zo leuk om te spelen, bijten en rammelen. De rammelaar is gemaakt van gladde houten kralen, waartussen de naam van het kindje geregen is. Daaromheen zit een houten bijtring. Door dit slimme ontwerp ontstaat er een gezellig rammel geluidje als het kindje er mee speelt. Tegelijkertijd zijn de houten kralen en de gladde houten ring ideaal om op te sabbelen en bijten. Het geeft verlichting bij doorkomende tandjes.

houten-rammelaar-bijtring-met-naam-2

Minimalistisch ontwerp
Het basic ontwerp van de naam rammelaars is een verademing tussen al het plastic speelgoed in schreeuwerige kleuren. De rammelaars zijn verkrijgbaar in onbewerkt beukenhout, waaraan een mooi kleuraccent is toegevoegd in de vorm van twee gekleurde kraaltjes. Eenvoudig maar super stijlvol.

Veilig spelen
De gebruikte materialen zijn veilig voor kinderen. Beukenhout is van nature antibacterieel. Het hout is niet bewerkt met chemische stoffen. Het is een 100% natuurlijk product dat baby’s veilig met hun mond kunnen verkennen.

Handgemaakte kussens
Naast de naamrammelaars zijn ook de vilten kussens echte eyecatchers in het assortiment van Happily Finny. De kussens worden met veel liefde met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse leuke vormen. Het konijnen kussen is het liefste vriendje van elk kind. Stoere kinderen vinden het nijlpaard kussen juist erg leuk en de lieve egel voelt zich helemaal thuis op een hippe babykamer. Door de neutrale kleuren zijn de kussens makkelijk te combineren met andere kleuren.

 

vilten-konijnen-kussen

 

Alle producten van Happily Finny zijn verkrijgbaar via www.happilyfinny.nl.

Wat vinden jullie van deze bijtring en kussen? Zouden jullie het kopen voor jullie kindjes?

15 thoughts on “Minimalistische naamrammelaar met bijtring van Happily Finny musthave voor baby’s

  1. Dit is echt schattig, mijn kleine neefje is inmiddels 2, maar toen hij net geboren was, heb ik een Woezel en pip knuffel gegeven en inderdaad een rammelaar !

  2. Wat super leuk zeg, ik vind ze er fantastisch uit zien. Veel mooier dan veel andere rammelaars / bijtringen die ik ken. Mijn meisje is hier nu te oud voor. Ik ben alleen zo’n raar gevalletje van overbezorgd “straks knapt het touw en zijn de kralen los”. Ik hoor het mezelf denken, erg eigenlijk. Let maar niet op mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.