Megawinactie deel 11: Eenhoorn 1x

Het feesten gaat door vanwege de aankoop van de domeinnaam. Vandaag mogen we in samenwerking met Vtech een megaschattige eenhoorn verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

Over de magische eenhoorn:

Mijn Magische Baby Eenhoorn heeft niet alleen haar looks mee, zij leert kleintjes (1-4 jaar) ook kennismaken met kleuren, vormen en taal. Zelf is dit kleurrijke vriendinnetje tweetalig (Engels/Nederlands) opgevoed.

Ze schakelt verbluffend eenvoudig van de ene naar de andere taal. De eenhoorn loopt op wieltjes, waardoor ze jouw kleintje moeiteloos overal volgt. Over de tafel, over de vloer, hup de grote uitdagende wereld in. Ze beschikt over secret skills, in dit geval amuletten, die op de hartjes op haar lijfje kunnen worden gedrukt en reacties uitlokken.

 

Zo oefent jouw kleintje samen met de Magische Baby Eenhoorn op eigen kracht
woordjes en zinnen, hoort het liedjes en geluiden. Zodra op de harttoets wordt gedrukt
klinkt er muziek, druk je op haar ketting dan klinken er magische eenhoorngeluiden. Een
draai aan de vrolijke krulstaart brengt de eenhoorn vleugels in beweging en zet haar hoorn
prachtig in het licht.


Hoe maak je kans?

 • Volg ons op Instagram*
 • like Vtech op Instagram* @vtechspeelgoed
 • Reageer op het commentformulier dat je meedoet of stuur een mailtje naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie vtech

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Extra lootje voor degene die een extra stap doorloopt, bijv. ons tagt in hun story (openbaar) of je vrienden uitnodigt hier op dit blog om ons te volgen via de e-mail/Instagram/Facebook!

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaar geen bezwaar heeft om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaar pas genoemd bij naam.

Deze winactie loopt tot en met 13 november 2020

Heel veel succes iedereen.

Graag willen we Vtech hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze winactie en het beschikbaar stellen van een magische eenhoorn voor onze lezers. 

74 gedachten over “Megawinactie deel 11: Eenhoorn 1x

  1. Wow wat zal onze dochter Lotte deze geweldig vinden. Hier zal ze uren mee spelen en ik weet zeker dat grote zus er ook nog graag mee speelt

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtje Emily! Wat zou ze vrolijk worden van Deze Mijn Magische Baby Eenhoorn.

 2. Mijn dochtertje heeft de vorige variant van deze eenhoorn. Erg leuk. Nu doe ik mee voor mijn nichtje van anderhalf. Leuk voor de decembermaand.

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochter 😀 wegens hoge kosten voor verhuizen en opknappen van ons nieuwe huisje, doen we dit jaar niet echt aan de feestdagen mee. Toch zou een leuk kado wel gaaf zijn voor ons meisje 😀

 4. Ik doe mee voor mijn lieve kleine nicht. Ze is gek op eenhoorns, daarom zou dit een fantastisch cadeau voor de feestdagen zijn.

 5. Wat heb je toch een heerlijk leuk speelgoed . Dit is weer zo iets en niet om alleen mee te spelen maar samen genieten. Heel leuk. Ziet er prachtig uit. Ik doe graag mee aan deze super leuke actie.

 6. Gaaf ! Ik doe graag mee voor mn zoontje Jason (kan ook wel toch?!) na een onwijs zware start en een aantal keer osteopaat gaat het nu wel beter met hem en gaat hij lekker ontdekken en spelen, we merken dat het soeelgoed van vtech hem echt uitlokt om te spelen, dit zou een hele leuke verrassing zijn ??

 7. WHO wat is deze Eenhoorn super leuk om te zien, en helemaal om er ook nog eens lekker mee te spelen. Dit zou mijn kleinkind vast ook geweldig vinden om er samen de leukste en gezelligste uurtjes mee door te brengen met deze fantastische mooie eenhoorn!!

 8. Deze eenhoorn is heel erg leuk voor onze nichtjes. En mijn dochter vindt het helemaal niet erg om dan even met ze mee te spelen….

 9. Wat een geweldige winactie! Als mijn meisje (8 jaar) nog kleiner was had ik zeker meegedaan. Ik weet overigens zeker dat – als ze dit ziet – dat ze er helemaal weg van is. Maar ik gun het een kleintje natuurlijk nog meer. Veel succes iedereen!

 10. We zijn hier fan van Vtech!! Altijd erg leuk en leerzaam speelgoed.
  Deze winnen voor mijn dochter zou ik ook erg leuk vinden en voor haar een erg leuke verassing!

 11. Voor de kleinste van de familie ons sienna 3 jaar zou deze lieverd wel leuk , leerzaam en van harte welkom zijn .. tante Wendy gaat kansje wagen

 12. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Dan heeft ze haar eigen eenhoorn, aangezien ze de magische eenhoorn van haar grote zus graag zou willen maar haar grote zus daar ook erg aan gehecht is!

 13. Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter.
  Ik maak haar heel blij met deze Eenhoorn.
  Om privéredenen heb ik geen Soc.Media, maar volg wel Bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 14. Wat een leuke actie, Philou wordt binnekort 3 en zit volop in de eenhoorn en prinsessen-fase, zou een mooie aanvulling zijn:-)

 15. Ik weet iemand die er heel erg blij van gaat worden. Namelijk ons meisje Jildou. Dus doe graag mee om deze voor haar te winnen.

 16. Ohhh wow mijn dochter zou dit helemaal geweldig vinden en aangezien haar verjaardagfeestje niet door mag gaan zou dit zeker het leed verzachten!

 17. Geen IG, maar al geruime tijd een liker via FB , graag een kansje voor ons meisje 😉 <3 (En grote broer zou het stiekem ook gaaf vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.